Populara tastatura Logitech Wireless Touch Keyboard K400 va fi prezenta in Romania si in versiunea alba


image002

Logitech a lansat versiunea alba a popularei tastaturi Logitech Wireless Touch K400.

Tastatura Logitech Wireless Touch K400 White este conceputa pentru utilizatorii care isi conecteaza laptopurile la televizor pentru a se bucura de continutul multimedia preferat pe un ecran mare. Un touchpad integrat de 9 cm realizeaza scrolling intuitiv vertical si orizontal si elimina nevoia unui maus separat.

“Cu ajutorul noii tastaturi Logitech Touch K400 White, utilizatorii isi pot conecta laptopurile la televizor, pot mari volumul unui videoclip ce ruleaza pe YouTube, pot pune pauza slide-show-urilor cu imagini din vacanta sau pot trimite un mesaj pe Twitter despre filmul pe care tocmai l-au urmarit, toate acestea de pe un controller atragator,“ a precizat Thibauld Nolf, EPM pe tastaturi si combo in cadrul Logitech.Logitech K400_1

Spre deosebire de alte dispozitive care necesita instalarea si configurarea unui software complex, setarea tastaturii Logitech Wireless Touch K400 este simpla, trebuie doar sa conectezi micul receiver Logitech Unifying intr-un port USB si tastatura este gata de functionare. La tastatura K400 se pot adauga inca cinci dispozitive compatibile la acelasi receiver. Utilizatorii se pot bucura de un control wireless, fara sa duca grija bateriilor, timp de un an. Cand nu este folosita, tastatura Logitech Wireless Tocuh Keyboard K400 White poate fi depozitata in pozitie verticala.

Pret si disponibilitate

Logitech Wireless Touch Keyboard K400 White va fi disponibila in Romania incepand cu luna septembrie la un pret recomandat de 179 Lei.

Bucuresti, 22 august, 2013 – Logitech Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.