Orange lanseaza Orange TV impreuna cu Globecast si ASTRA


4_ferdinand_kayser_02_H            GlobeCast si SES au anuntat astazi ca furnizeaza servicii companiei Orange Romania, in vederea lansarii luna aceasta a unui serviciu de distributie TV prin satelit de inalta calitate. Pachetul va folosi un numar considerabil de transpondere pe pozitia orbitala ASTRA 31,5 grade est si va transmite in standardele DVB-S2 si MPEG4. GlobeCast va asigura criptarea si codarea atat a canalelor in definitie standard (SD) cat si a celor de inalta definitie (HD) incluse in pachet.

 

Orange Romania va lansa noul pachet pentru a-si intregi oferta actuala de servicii mobile, astfel incat sa poata oferi clientilor o gama completa de servicii de comunicatii, la nivelul tuturor tipurilor de dispozitive. Orange Romania a rezervat acest serviciu prin GlobeCast, care asigura o solutie integrata, prin care transmite canalele Orange Romania la statia de uplink, pregatindu-le pentru difuzare pe capacitatea inchiriata de GlobeCast de la SES.

Jean-Francois Fallacher, CEO al companiei Orange Romania, a declarat: „Astazi, Orange Romania este pregatita sa ofere servicii de televiziune de inalta calitate si propune clientilor romani pachete foarte atractive. Orange TV inseamna cel mai mare numar de canale TV HD, cel mai puternic semnal de satelit, cea mai buna acoperire, asistenta dedicata pentru clienti, acces pe mai multe tipuri de ecrane, o antena eficienta de dimensiuni mai mici si alte functii remarcabile cu ajutorul carora vom putea oferi o experienta TV uimitoare. Toate acestea au fost posibile datorita expertizei Grupului Orange si parteneriatelor durabile pe care le-am incheiat cu companii de renume mondial din industria TV.”

 

Philippe Fort, Director de Operatiuni al GlobeCast, a declarat: „Birourile noastre din intreaga lume au colaborat pentru a oferi o solutie tehnica completa catre Orange Romania, incepand cu receptia canalelor din Bucuresti si terminand cu transferul catre partenerul nostru SES pentru legatura cu satelitul. Suntem mandri de rezultat si vom continua sa asiguram un serviciu de inalta calitate pe platforma, oferind astfel telespectatorilor o experienta de inalta calitate.”

 

Ferdinand Kayser, Director Comercial al SES, a declarat: „Operatorii de telecomunicatii investesc tot mai mult in distributia de continut, pentru a-si completa serviciile actuale. Acest acord evidentiaza importanta crescanda a satelitilor ca infrastructura pentru serviciile de televiziune liniara din pachetele oferite de operatorii de telecomunicatii. Dincolo de avantajul de neegalat al ariei de acoperire, satelitul ofera o structura de costuri fixa, neconditionata de numarul de locuinte care beneficiaza de serviciul TV. Suntem incantati ca Orange Romania a hotarat sa isi lanseze noul serviciu prin intermediul ASTRA. Astfel, SES isi confirma rolul de lider in Europa Centrala si de Est, iar pozitia orbitala 31,5 grade est devine un nou punct de reper pentru aceasta regiune.”

Bucuresti, 11 iunie 2013GlobeCast si SES

One response to “Orange lanseaza Orange TV impreuna cu Globecast si ASTRA

  1. Pingback: Nici fara, dar nici doar cu Orange TV | Z0ltan77

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.