Entersoft aduce Social Media in CRM


Entersoft Business Suite            Pe fondul utilizarii tot mai accelerate a retelelor sociale in mediul de business, beneficiarii solutiei Entersoft Business Suite au acum posibilitatea administrarii conturilor de Facebook si Twitter ale companiei, direct din interfata solutiei CRM.

 

Astfel, o companie poate planifica si derula mult mai eficient o strategie de monitorizare, angajare si comunicare cu grupurile tinta prezente pe cele doua retele sociale. Social Media CRM ofera functionalitati dedicate pentru derularea activitatii pe Facebook si Twitter, de la administrarea conturilor pana la analiza si evaluarea tipurilor de interactiuni.

Social Media este un fenomen care nu poate fi ignorat, iar din interactiunea cu piata la nivelul acestor comunitati companiile pot obtine beneficii majore la nivel de imagine, asistenta clienti si chiar in identificarea unor noi oportunitati de vanzare”, explica Cristi Cozic, Country Manager la Entersoft Romania.

 

In prezent, aproximativ 50% dintre clientii Entersoft din tara s-au aratat dornici sa utilizeze aceste noi functii.

Interactivitate

Un element de importanta majora este interfata interactiva „Analiza activitatii” care surprinde interactiunile zilnice pe cele doua retele (fans/followers/like/share/follow) si le grupeaza in functie de relevanta, prioritate, noutate si multi alti factori.

Enter1

Astfel, reponsabilii cu administrarea paginilor companiilor din cadrul retelelor sociale pot filtra mai usor activitatile relevante si pot livra un raspuns mai rapid sau personalizat acolo unde se justifica alocarea unor resurse suplimentare. Aceasta abordare este posibila deoarece Entersoft Social CRM pune la dispozitia utilizatorilor o serie de parametri prin care interactiunile cu piata (posturi, like-uri, share-uri, retwit-uri etc) pot fi evaluate si prioritizate.

 

Monitorizare si gestiunea facila a activitatii bradului

 

De asemenea, solutia ofera informatii consolidate asupra evolutiei activitatii din Social Media pe criterii legate de tipul interactiunilor, distribuirea geografica a celor care interactioneaza cu brandul in retelele sociale, informatiile fiind disponibile sub forma de grafice intuitive.

 

Alaturi de analize curente sau istorice, Entersoft Social Media CRM ofera un mod simplu de gestiune a activitatii pe Facebook si Twitter prin integrarea comenzilor specifice acestor doua retele sociale. Astfel, utilizatorii pot crea albume, genera evenimente, posta mesaje sau initia orice activitate specifica Facebook si Twitter direct din interfata solutiei CRM, fara a se conecta cu user si parola pe cele doua website-uri. Astfel, sunt se realizeaza o economie de timp importanta, iar utilizatorii au permanent la dispozitie informatiile disponibile in sistemul CRM.

Enter2

Conform Facebrands.ro, in Romania sunt inregistrate 396 de pagini corporate pentru sectorul IT&C. Peste 50 dintre acestea reprezinta companii din industria de Retail, urmate de domeniul electronice si telecom (sursa: www.socialbakers.com) La inceputul anului 2013, 6.020.200 dintre romani au deschis un cont in cadrul retelei de socializare Facebook, peste 30% dintre acestia avand intre 25 si 34 de ani. Conform New Media Trend Watch (http://www.newmediatrendwatch.com/), in Romania sunt inregistrate pentru 20.000 de conturi de Twitter, jumatate dintre acestea fiind din Bucuresti, utilizatorii avand intre 21 si 30 de ani si lucrand fie in domeniul IT, media sau marketing.

 

Entersoft Romania, filiala a Entersoft SA cu sediul in Grecia, este un producator de solutii software de business cu experienta in implementarea de sisteme ERP, CRM, mobile, Retail, e-Commerce si Business Intelligence la companii medii si mari.

11 iunie 2013Entersoft Romania

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.