Samsung lanseaza aplicatia Streaming Radio Smart TV in Europa cu Radio NRJ / ENERGIE


F7000          Samsung Electronics Co, Ltd. a anuntat astazi ca posturile de radio Radio NRJ / ENERGY sunt acum disponibile pentru stream-ul live cu ajutorul televizorului Samsung Smart TV si al playerelor Blu-ray, prin intermediul Smart Hub. Aplicatia NRJ le permite utilizatorilor sa selecteze muzica importanta pentru ei, dintr-o varietate de genuri, cu accent pe hit-uri internationale si locale.

„NRJ / Energy este un partener relevant pentru Samsung Smart TV, avand in vedere ca, in fiecare saptamana, posturile lor ajung la 27 de milioane de ascultatori din 15 tari europene. Numarul vast de posturi disponibile din care se poate alege face ca ascultatorii sa se poata relaxa sau petrecere cu prietenii, in timp ce hit-urile rasuna in casele lor. Suntem dedicati extinderii parteneriatelor noastre cheie, care ofera o experienta mai buna, mai bogata si personalizata pentru clientii nostri, atunci cand vizioneaza continut video, asculta muzica sau se distreaza, folosind aplicatii”, a declarat Lee Epting, vicepresedinte al Samsung Electronics Media Solution Center din Europa.

„Disponibilitatea statiilor noastre de radio pe televizoare reprezinta o evolutie naturala pentru brandul nostru si, de aceea, suntem incantati de parteneriatul de viitor cu Samsung. Platforma foarte apreciata a televizorului Smart TV este perfecta pentru a da ascultatorilor nostri sansa de a se bucura de posturile de radio pe care le cunosc si le iubesc, direct din sufrageria lor”, a declarat Caroline Grazé, seful Online & New Business International de la NRJ / ENERGY.

NRJ / ENERGY ofera ascultatorilor o gama larga de posturi de radio, care pot fi selectate prin intermediul unui meniu intuitiv si usor de navigat. Aplicatia afiseaza informatii, cum ar fi titlul melodiei, artistul si prezentatorul de la radio. Se pastreaza, de asemenea, preferintele ascultatorului, astfel incat ultimul post ascultat este incarcat automat atunci cand aplicatia este deschisa ulterior.

Posturile de radio locale sunt, de asemenea, disponibile, pentru a oferi o experienta personalizata. De exemplu, ascultatorii germani vor putea asculta postul ENERGY Berlin alaturi de alte canale de acelasi gen. Aplicatia NRJ poate fi descarcata gratuit si este disponibila acum in toata Europa.

Bucuresti, Romania – 9 mai 2013 – Samsung Electronics Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.