COSMOTE Romania anunta cele 8 ONG-uri care vor primi in total aproximativ 40.000 euro in cadrul campaniei „Mesaje de iubire”


Mesaje de iubire        In cadrul celei de-a cincea editii a campaniei „Mesaje de iubire”, COSMOTE Romania va oferi, cu sprijinul clientilor sai, un total de 39.671 euro, reprezentand o parte din veniturile provenite din SMS-urile trimise in ziua de Anul Nou, catre 8 organizatii non-guvernamentale si de binefacere care ofera ajutor si asistenta copiilor defavorizati sau bolnavi. Astfel, campania „Mesaje de iubire”, unul dintre programele de responsabilitatea sociala cu traditie ale companiei, va continua sa sustina organizatiile care sprijina copii.

 „Dorim sa le multumim celor aproape 90 de aplicanti pentru ajutorul pe care il ofera copiilor defavorizati si ii felicitam pe toti pentru proiectele deja dezvoltate. Ne-am bucurat sa vedem, o data in plus, ca exista atat de multe persoane implicate in sustinerea copiilor care au nevoie de asistenta. Compania noastra va continua sa se implice in gasirea de soluții pentru probleme educationale si sociale, oferind sprijin celor care au nevoie. Am dori sa le multumim de asemenea si clientilor nostri pentru suportul oferit, prin trimiterea de SMS-uri „Mesaje de iubire” in ziua de Anul nou.  Contribuția lor va fi cu siguranta apreciata de catre beneficiarii acestora”, a declarat Ruxandra Voda, Corporate Affairs Senior Manager, COSMOTE Romania.

 

In cadrul celei de-a cincea editii, organizatiile castigatoare si valoarea premiilor acordate acestora sunt:

 

 

Aceste fonduri vor fi folosite de catre fiecare dintre ONG-urile mai sus-mentionate pentru programe destinate copiilor cu diverse dizabilitati, copii cu boli in faza terminala, copii proveniti din zone sarace, copii din familii destramate sau copii abuzati.

 

Anul trecut, aproximativ 29.000 de copii defavorizati au beneficiat de ajutorul oferit de COSMOTE Romania, prin intermediul proiectelor dezvoltate in 2012 de ONG-urile care au primit cate 5.000 euro fiecare in cadrul celei de-a patra editii a programului „Mesaje de iubire”. De la lansarea programului in 2008, COSMOTE Romania a oferit, de-a lungul primelor 4 editii, un total de 185.000 euro catre 17 organizatii non-guvernamentale implicate in ingrijirea copiilor.

 

In calitate de parte responsabila si activa a societatii, COSMOTE Romania isi implica angajatii, clientii, furnizorii si partenerii de afaceri in diferite initiative si programe care raspund cerintelor mediului social din Romania. Printre programele de responsabilitate sociala dezvoltate de COSMOTE Romania se numara: „Mesaje de iubire – campanie de SMS-uri de Anul Nou”, parteneriatul cu Asociatia Telefonul Copilului, programul de colectare a deseurilor electronice de telefonie mobila „I love recycling”, programul de plantare „Adopta o padure”, programul intern de protectie a mediului inconjurator „Green Office” si multe altele.

Bucuresti, 9 mai 2013COSMOTE Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.