Evolio lanseaza un serviciu de videoconferinta Cloud, unic in Romania


Compania Televoice Grup lanseaza astazi o platforma Cloud de comunicatii unificate si videoconferinta. Noutatea acestui sistem o constituie furnizarea de servicii profesioniste de videoconferinta bazate pe o infrastructura accesabila prin Internet.

Costurile foarte scazute, investitia initiala zero si compatibilitatea cu orice tip de dispozitiv fac din acest serviciu prima formula cu adevarat accesibila companiilor mici si mijlocii, in utilizarea comunicatiilor video profesioniste.

Evolio ofera un soft care odata instalat pe tableta, smartphone, PC, notebook sau orice alt dispozitiv, iti permite sa accesezi, prin Internet, sistemul de videoconferinta.
Ca principale avantaje ale acestei solutii se disting: calitatea HD a imaginii, securizarea comunicatiei prin criptare, posibilitatea interconectarii cu orice tip de dispozitiv si garantarea calitatii si continuitatii serviciului. Pentru terminalele de videoconferinta, serviciul oferit este de tip Telepresence, imaginea este aproape tangibila, sistemul furnizand rezolutie FullHD 1080p la 30 frame/s.
Marele avantaj competitiv, insa, este facilitatea de conferinta cu mai multi participanti, care permite conectarea a pana 60 de participanti simultan.

Serviciile oferite sunt de 2 tipuri: Cloud-Zoom, exclusiv pentru comunicatii video sau Cloud-MultiCom, care ofera toate elementele unui sistem de Comunicatii Unificate: Video, Voce, Instant Message, Pressence si Content Sharing.
“Marcam astazi o premiera absoluta nu numai in Romania ci si in Europa de Est. Suntem in plina tranzitie a erei Post PC: de la Servere de companie la Stocare in Cloud, de la zeci de Softuri si licente aferente unei statii de lucru, la Aplicatii ca Serviciu. A sosit momentul sa spunem la revedere centralelor telefonice si sistemelor scumpe de Videoconferinta. Astazi, Evolio pune un steag pe terenul tehnologiei de varf: Sistemul de Comunicatii Cloud, un sistem de comunicatii unificate, accesibil, simplu de utilizat si compatibil cu cele mai variate tipuri de dispozitive” a declarat Liviu Nistoran, CEO Evolio.

Infrastructura de comunicatii Cloud a fost dezoltata in parteneriat cu leaderul mondial in solutii de VideoConferinta, Polycom INC, in urma unei investitii de 500 000 Euro.
Preturile pentru utilizarea sistemului pornesc de la 15 Euro pentru tablete si smartphone si ajung pana la 45 Euro pentru terminalele de videoconferinta HD. Mai multe detalii pe http://www.evolio.ro

Bucuresti, 6 noiembrie 2012 – Televoice Grup

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.