Bitdefender in Windows 8 Store


                Bitdefender, liderul pietei locale de antivirus, anunta ca versiunea 2013 a produsului de securitate este disponibila prin Windows 8 Store.

Suita Bitdefender sporeste siguranta noului sistem de operare de la Microsoft prin functii inovative precum Bitdefender Safepay™ – pentru plati online sigure – si Autopilot, ce eficientizeaza la maximum protectia pentru Windows 8.

Lansarea Bitdefender 2013 pe Windows Store aduce milioane de utilizatori de computere cu un pas mai aproape de ultima generatie a celor mai performante produse de securitate din lume.

’’Windows 8 lanseaza o serie intreaga de imbunatatiri in materie de securitate, insa mare parte dintre amenintarile informatice care au afectat versiunile precedente ale sistemului de operare al Microsoft vor functiona si pe noul produs, in desktop mode. In vremuri in care furtul de date, phishing-ul si frauda online sunt din ce in ce mai frecvente, Bitdefender si Windows 8 constituie asocierea ideala pentru un grad de siguranta mai mare decat oricand’’, spune Catalin Cosoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.

Bitdefender 2013 integreaza modulul Safepay, care duce tranzactiile bancare online si shopping-ul pe internet la un nivel de securitate impecabil. Safepay activeaza un browser securizat de fiecare data cand utilizatorul acceseaza conturile bancare, folosind o conexiune izolata, de nepatruns. O tastatura virtuala este inclusa in solutia de protectie, astfel incat niciun atacator nu va putea fura detalii de autentificare.

“Cu Bitdefender Internet Security 2013 utilizatorul are absolut tot ce si-ar putea dori de la un antivirus. Produsul Internet Security este blindat cu toata protectia necesara,” a scris Neil J. Rubenking intr-o recenzie din luna octombrie, aparuta in prestigioasa publicatie PC Mag.
Cititi mai multe despre Bitdefender 2013 la http://www.bitdefender.ro/.

 

BUCURESTI, 06 noiembrie 2012 – Bitdefender

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.