Huawei prezinta propria interfata pentru Android la IFA 2012


        Huawei a lansat astazi, in cadrul IFA, un preview al propriei interfete Emotion UI. Destinata terminalelor ce ruleaza pe platforma Android (UI), Emotion UI va juca un rol important in consolidarea pozitiei gamei de smartphone-uri Huawei. Intarind filosofia brandului in ceea ce priveste designul produselor sale, “Design cu empatie”, Emotion UI  este conceput pe baza unei intelegeri aprofundate a felului in care consumatorii interactioneaza cu smartphone-urile lor si a ceea ce asteapta de la aceste interactiuni.

Emotion UI  este o reflectie a filosofiei bazata pe empatia fata de nevoile publicului si pe care Huawei o urmeaza – “conceput de consumatori pentru consumatori”. Atunci când am construit aceasta interfata, am vorbit cu utilizatorii pentru a afla ce isi doresc de la smartphone-urile lor, ce fel de experiente vor sa aiba atunci când le folosesc. Pe lânga aceasta, ne-am gândit la ceea ce ne dorim si noi, ca si consumatori, de la smartphone-urile noastre. Echipa a avut permanent in minte oamenii, inaintea tehnologiei. Credem ca doar urmând consumatorii si nevoile lor putem dezvolta produse pe care acestia sa le iubeasca”, a declarat Dennis Poon, Global UI Design Director, Huawei Device.

Interfata Emotion UI prezentata la IFA 2012 a aratat doar o parte din ceea ce consumatorii vor vedea la produsul final.  Emotion UI imbunatateste experienta de utilizare si o face mai simpla. Ba mai mult, interfata proprie Huawei le permite utilizatorilor sa personalizeze designul si functiile paginii de pornire a smartphone-ului pentru a se potrivi nevoilor lor. De asemenea, functiile folderelor sunt simplificate pentru un acces mai usor la aplicatii. “Me Widget” permite utilizatorilor sa combine toate informatiile si functiile de care au nevoie intr-un singur widget, customizabil, in timp ce “Smart Tutorial” joaca rolul unei functii de support care sa ii ajute pe utilizatorii incepatori sa se puna la curent cu dotarile telefonului in cel mai scurt timp posibil.

Dupa expozitia IFA, Emotion UI va trece in urmatoarea etapa a dezvoltarii sale, in functie de dorintele si nevoile consumatorilor. Incepând din 30 august 2012, Huawei va apela la utilizatori pentru a primi feedback in ce priveste designul si functionalitatea noii interfete si isi pot spune parerea scriind la urmatoarea adresa de mail: emotion@huawei.com. Versiunea in limba engleza a interfetei UI va fi disponibila pentru descarcare in ultimul trimestru al lui  2012. Intre timp, consumatorii pot urmari un demo video pentru Emotion UI la www.youtube.com/HuaweiDeviceCo sau pot afla mai multe informatii pe pagina de Facebook dedicata interfetei www.facebook.com/Huaweiemui.

Berlin, Germania, 30 August 2012 – Huawei

 

4 responses to “Huawei prezinta propria interfata pentru Android la IFA 2012

  1. Huawei este intr-o configuratie care personal imi place…iar faptul ca este LTE enable il aduce si in criteriile de performanta necesara…Ce mai ramane…decat sa-l vedem in actiune:-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.