Negocieri dure intre Romtelecom si Pro TV


ProTV - dolceNegocierile dintre Grupul ProTV S.A. si Romtelecom, inca in desfasurare

Romtelecom si ProTV S.A. negociaza de mai multe luni cu privire la continuarea difuzarii celor 11 canale TV ale grupului, pe platformele de televiziune ale Romtelecom.

Avand in vedere ca, pana la acest moment, nu s-a ajuns la nicio concluzie, exista o probabilitate ridicata ca, incepand cu 3 ianuarie 2013, Romtelecom sa fie nevoita sa inceteze difuzarea celor 11 canale ale ProTV, inclusiv MTV Romania si VH1.

Pe aceasta cale, Romtelecom doreste sa isi asigure clientii ca, in toata aceasta perioada, a negociat cu buna credinta cu partenerul sau, Pro TV S.A, facand toate eforturile pentru a proteja interesele financiare ale clientilor sai pentru a avea un abonament la un pret rezonabil.

Pe parcursul negocierilor, ProTV S.A. a solicitat Romtelecom o crestere semnificativa a costurilor de difuzare pentru cele 11 canale ale grupului, ceea ce ar presupune, in mod automat, costuri mai mari pentru clientii Romtelecom.

Tinand cont de faptul ca fiecare leu conteaza pentru clientii sai, Romtelecom doreste sa ii asigure pe acestia de toata deschiderea si buna vointa de a face toate eforturile pentru a ajunge la o intelegere cu Pro TV S.A, cu privire la un pret stabil si rezonabil pentru transmiterea celor 11 canale ale grupului, exprimandu-si, in același timp, speranta ca si Pro TV S.A tine cont de interesul telespectatorilor romani.

Romtelecom isi exprima regretul pentru orice potentiale inconveniente ale clientilor sai, din motive independente de companie. In acelasi timp, Romtelecom doreste sa isi informeze clientii ca, pentru a compensa posibila retragere a celor 11 canale, compania le va oferi acestora alte canale TV de cea mai buna calitate, incepand cu data de 3 ianuarie 2013.

27 Decembrie, Bucuresti-ROMTELECOM

2 responses to “Negocieri dure intre Romtelecom si Pro TV

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.