Cu noile caracteristici preluate de la LG G3, LG G PAD 10.1 se lanseaza la nivel global


LG G pad QPair 2.0           LG Electronics (LG) a anuntat astazi lansarea la nivel global a LG G Pad 10.1, cea mai mare tableta din seria G Pad. Tableta LG G Pad 10.1 este perfecta in ceea ce priveste consumul, avand in vedere ca are un ecran lat, alimentat de o baterie de 8000 mAh, care ofera utilizatorilor o experienta multimedia captivanta si        nenumarate ore de distractie.

 

Seria LG G Pad ofera echilibrul perfect intre performanta, personalitate si pret pentru a se incadra in segmentul de tablete aflat la intersectia celor de entry level si cele premium. In efortul de a oferi consumatorilor cea mai buna experienta cu intregul portofoliu de dispozitive, noua serie LG G Pad va fi dotata cu cea mai buna experienta de utilizare din seria G premium, inclusiv o serie de caracteristici preluate de la LG G3, cum ar fi Atinge si Declanseaza (Touch & Shoot), Identificare gesturilor (Shot Gesture), Tastatura Inteligenta (Smart Keyboard) si Fereastra Dubla (Dual Window).

LG G Pad 10_1 01Caracteristicile UX avansate cele mai importante ale lui LG G3 regasite si la G Pad 10.1 sunt:

 • Touch & Shoot: Atingerea oriunde pe ecran va activa declansatorul camerei intr-o singura etapa, economisind timp si surprinzand cele mai importante momente.
 • Shot Gesture pentru Selfies: Pur si simplu strangand mana intr-un pumn in fata camerei, aceasta va fi declansata in mod automat in trei secunde si va realiza astfel o fotografie extrem de clara.
 • Smart Keyboard: Reduce erorile de introducere a caracterelor cu pana la 75 la suta, urmarind obiceiurile de scriere si intuind ce cuvant intentioneaza utilizatorul sa tasteze.
 • Dual Window: Imparte ecranul tabletei si ruleaza doua aplicatii in acelasi timp, fiind posibila mutarea continutului dintr-o fereastra in alta, pentru o folosire simultana a mai multor aplicatii extrem de usoara si accesibila.

 

Dispozitivele LG G Pad includ caracteristici unice care ofera conectivitate si securitate extrem de usoare. LG realizeaza conectivitatea mult mai convenabil cu QPair 2.0, care ofera convergenta perfecta intre tabletele Android si smartphone-uri, prin intermediul unei simple conexiuni Bluetooth. Cu QPair 2.0, utilizatorii pot primi notificari de      apeluri si mesaje pe un smartphone si pot raspunde direct de pe G Pad.

GPad 10.01_2 outline

Knock Code, caracteristica de securitate extrem de cunoscuta si aclamata, permite pornirea si deblocarea intr-un singur pas rapid, fiind posibila intregistrarea a pana la patru modele de tastare pentru utilizatori. Astfel, membrii unei familii pot folosi aceeasi tableta, putand in acelasi timp sa isi pastreze informatiile si pozele private.

 

“Consumatorii folosesc tabletele diferit fata de smartphone-uri si am vrut sa subliniem rolul important in divertisment pe care il are noul LG G Pad 10.1”, a declarat Dr. Jong-seok Park, presedinte si CEO al LG Electronics Mobile Communications Company. “Tabletele sunt tot mai des folosite ca dispozitive mobile, acesta fiind motivul pentru care am dorit sa facem conectarea tabletei LG G Pad 10.1 la alte dispozitive atat de usoara si convenabila si pentru care LG G Pad 10.1 ofera cele mai bune tehnologii ale smartphone-urilor noastre din seria G.”

 

LG G Pad 10.1 isi va face debutul in Statele Unite, urmata de alte piete din Europa, Asia si America Latina mai tarziu in decursul acestei luni. Preturile si disponibilitatea vor fi anuntate la nivel local in fiecare piata

 

Specificatiile-cheie ale tabletei G Pad 10.1:

 • Procesor: 1.2GHz Quad-CoreQualcomm® Snapdragon™
 • Ecran: 10.1-inchIPS (1280 x 800, WXGA)
 • Memorie: 16GM eMMC / 1GB RAM / microSD slot
 • Camera: Spate 5MP / Fata 1.3MP
 • Baterie: 8000mAh
 • Sistem de operare: Android 4.4.2 KitKat
 • Dimensiune: 260.9 x 165.9 x 8.9mm
 • Greutate: 523g
 • Conectivitate: Wi-Fi
 • Culoare: Negru/ Rosu
 • Alte specificatii: QPair 2.0, Smart Keyboard, Knock Code

 Bucuresti, 8 iulie 2014 — LG Electronics Romania

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.