Dell anunta extinderea portofoliului sau de laptop-uri XPS cu noile laptop-uri XPS 14 si 15


      Dell extinde gama de laptopuri XPS: performanta fara compromisuri in orice dimensiune
•    Ultrabook-ul XPS 14, creat pentru a oferi performanta intreaga zi
•    XPS 15 ofera performanta superioara intr-un design subtire, ideal pentru creare de continut si divertisment
•    Design cu finisaje fine, carcasa din aluminiu prelucrat si ecran fara cadru
•    Noul XPS One 27 ofera design impresionant, ecran vibrant, in cel mai mare sistem desktop all-in-one de la Dell

Dell a anuntat extinderea portofoliului sau de laptop-uri XPS cu noile laptop-uri XPS 14 si 15. Venind in urma succesului inregistrat de ultrabook-ul XPS 13, XPS 14 si 15 au acelasi design atragator, cu finisaje fine, oferind doua variante de dimensiuni  ale ecranului pentru consumatorii care doresc sa creeze continut multimedia si sa se bucure de divertisment, oriunde s-ar afla.


Ca parte din gama consacrata Dell XPS, noile laptopuri permit consumatorilor sa aleaga optiunea care raspunde cel mai bine necesitatilor lor. Modelul XPS 13 este foarte portabil si compact, fiind ideal pentru utilizatorii mobili de astazi. XPS 14 ofera o durata extinsa de viata a bateriei si conectivitate pentru utilizatorii care au nevoie sa foloseasca laptop-ul intreaga zi, oriunde s-ar afla, iar XPS 15 ofera performanta grafica superioara si un ecran luminos pentru crearea de continut multimedia si divertisment. Toate cele trei laptopuri ofera capabilitati specifice mediului enterprise, alaturi de design-ul si functionalitatile dorite de consumatori si capabilitatile de securitate si performanta cerute de departamentele IT. In plus, gama de laptop-uri XPS utilizeaza cele mai noi tehnologii Intel, precum Rapid Start si Smart Connect, permitand consumatorilor sa fie productivi si mereu conectati, oriunde s-ar afla.

“In urma succesului inregistrat de modelul XPS 13, consumatorii doresc sa vada mai multe produse din gama XPS,” a declarat Sam Burd, Vicepresedinte, Dell Personal Computing Product Group. “Laptop-urile XPS 14 si 15 ofera performanta puternica, design atragator si o experienta de utilizare excelenta, alaturi de capabilitati specifice mediului enterprise, pe care departamentele IT le vor aprecia.”

XPS 14: performanta pentru intreaga zi
XPS 14 este echipat cu un ecran HD+ de 14-inci, cu luminozitate de 400 de niti, intr-un factor forma compact, de 13 inci, oferind performanta grafica sporita si o durata de viata a bateriei de pana la 11 ore. Configurabil cu o unitate SSD, sistemul XPS 14 porneste cu pana la 33% mai rapid decat un hard disk standard si reporneste din hibernare in mai putin de doua secunde datorita tehnologiei Intel Rapid Start – toate acestea intr-un design subtire, de doar 20mm. XPS 14 este configurabil si cu procesoare Intel Core i5 si i7 din a 3-a generatie, tastatura iluminata si tehnologie audio HD Waves MaxxAudio 4.
Conceput pentru utilizatori mobili, XPS 14 este disponibil in doua configuratii de baza. Ultrabook-ul XPS 14 dispune de o carcasa rezistenta din aluminiu prelucrat, cu baza din silicon. Optiunea XPS 14 cu banda larga mobila integrata dispune de o carcasa posterioara atractiva, din piele neagra, astfel incat nu exista interferente de semnal cu antenele incorporate, ceea ce permite utilizatorilor sa se conecteze oricand si de oriunde.
XPS 15: creare de continut si divertisment la superlativ
Fiind un sistem puternic intr-un design subtire, noul XPS 15 ofera performanta, grafica si rezolutia afisajului de care utilizatorii au nevoie pentru creativitate si divertisment. Laptopul dispune de un ecran impresionant, fara cadru, ce reda imaginea in culori vii si este cu 75% mai luminos decat un ecran standard. Configuratia standard include grafica performanta NVIDIA, tastatura iluminata si, optional, unitate optica Blu-ray disc integrata, iar vizualizarea de clipuri video si crearea de continut devin o placere. XPS 15 ofera un SSD de 512GB optional si viteza de reactie mare, pornind de pana la doua ori mai rapid decat un hard disk standard si repornind din hibernare in cateva secunde.
Design-ul atragator al XPS 15 s-a nascut din dorinta de a crea un sistem cu o constructie impresionanta, optimizat in acelasi timp pentru performanta. Carcasa din aluminiu asigura rezistenta si durabilitate, capacul superior este taiat cu precizie dintr-o singura bucata de aluminiu, iar baza din silicon este rece la atingere. Ecranul din sticla Gorilla asigura o rezistenta sporita si are in acelasi timp un design atragator, fiind dispus pe aproape toata suprafata panel-ului.
Fiecare produs XPS include serviciul de asistenta hardware a doua zi lucratoare, pe o durata de un an. Sunt disponibile o serie de servicii suplimentare precum serviciul Accidental Damage pentru protectie in cazul caderilor accidentale, varsarii de lichide sau altor incidente ce se pot produce si serviciul LoJack pentru localizarea, blocarea si recuperarea laptop-ului in caz de furt, care poate sterge de la distanta datele sensibile.
Portofoliu optimizat pentru mediul enterprise
Dell a inlesnit alegerea de catre departamentele IT a laptopurilor care ofera securitatea si serviciile de care au nevoie, intr-un design si un factor forma dorit de executivii si angajatii de astazi. Capabilitatile Optional enterprise-friendly includ Trusted Platform Module for BitLocker Data Encryption.
Intelegand nevoia clientilor sai de a achizitiona produse responsabile, Dell a creat laptopurile XPS 14 si 15 cu grija pentru mediul inconjurator. Afisajele sale LED eficiente energetic nu contin mercur sau arsenic, iar Dell a eliminat toxinele daunatoare precum emitatoarele de flacari brominate si clorura de polivinil (BFR/PVC). Laptopurile sunt livrate in multe locatii cu ambalaje realizate din materiale din bambus recoltate in mod sustenabil si pot fi configurate pentru obtinerea certificarii ENERGY STAR, ceea ce ajuta clientii sa isi diminueze costurile energetice. In viitor, Dell va oferi multiple optiuni de reciclare (aflati mai multe la Dell.com/recycling).
XPS One 27: simplitate, creativitate si performanta
Extinderea familiei de produse XPS performance family continua cu disponibilitatea celui mai mare sistem “all-in-one” lansat vreodata de Dell, XPS One 27. XPS One 27 ofera o experienta pe ecran mare – de la diagonala la rezolutie. Avand cel mai vibrant afisaj oferit de Dell pana acum, XPS One 27 ofera claritate si culoare impresionante, intr-un ecran Full Quad HD de 27 de inci, cu rezolutie de 2560×1440 px. Formatul lat, de 16:9, al ecranului WLED face ca filmele, jocurile si imaginile sa fie redate in culori vii, la inalta claritate.  Sistemul ofera performanta grafica avansata de la NVIDIA si capabilitati de divertisment precum Waves Maxx Audio 4 si difuzoare marca Infinity, optional unitate Blu-ray disc si TV tuner intern, fiind ideal pentru aplicatii multimedia si divertisment.
Design-ul superb al XPS One 27 se extinde si dincolo de ecranul vibrant. Avand o amprenta redusa si un design compact, cu tastatura si mouse fara fir, XPS One 27 se potriveste in orice spatiu de lucru.

In interior, Dell este echipat cu procesoare Intel Quad Core din a 3-a generatie, cu tehnologie Intel Turbo Boost, care asigura echilibrul intre procesarea quad core si utilizarea eficienta a energiei – chiar si atunci cand ruleaza mai multe programe in acelasi timp. Configurabil cu un SSD optional, tehnologie Intel Smart Connect si patru porturi USB 3.0, XPS One 27 ofera o viteza mai mare la pornire, repornire din hibernare si transfer de date.

Preturi si disponibilitate:
XPS 14, XPS 15 si XPS One 27 vor fi disponibile in Romania la sfarsitul lunii august, prin partenerii autorizati Dell.

10 iulie, Bucuresti – DELL Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.