Televoice Grup devine unic distribuitor al accesoriilor de energie OYAMA


Compania Televoice Grup aduce, in premiera in Romania, o gama completa de accesorii de tip “Mobile Power” destinate dispozitivelor electronice mobile (smartphone, tablete, GPS , MP3 player, PSP, etc).

Compania Televoice Grup este, incepand de astazi, unic distribuitor in Romania al brandului de accesorii de energie pentru dispozitive mobile OYAMA.

Aceste tipuri de dispozitive, numite si “Power Bank”, in traducere “Banca de energie”, asigura extinderea mobilitatii oricarui dispozitiv electronic portabil prin posibilitea de a le realimenta oriunde si oricand.

Dispozitivele sunt dotate cu acumulatori tip Li-Polymer ale caror capacitati variaza intre 1500 mAh si 16000 mAh, si alimenteaza orice dispozitiv cu incarcare USB (mini USB/ micro USB), precum si toate dispozitivele mobile Apple: iPod, iPhone si iPad.

De exemplu, cu Power Bank de 4000 mAh poti incarca un smartphone de 3-4 ori fara a apela la reteaua de electricitate, iar cu varful de gama, Titan, de 16 000 mAh, poti incarca si un notebook.

In plus, bancile de energie Oyama au in gama si variante dotate cu mini panouri solare ce pot asigura o autonomie nelimitata.

Mai multe detalii aici

Despre Oyama: Oyama este unul din leaderii mondiali de produse “Mobile Power”.  Accesoriile Oyama sunt printre cele mai fiabile si ergonomice produse de gen din lume, fiind pe primul loc in preferintele clientilor din Europa de Vest

Bucuresti, 10 iulie, 2012  – Televoice Grup

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.