Sony Ericsson Xperia Arc S disponibil din luna martie la COSMOTE si Germanos Romania


     COSMOTE si Germanos Romania anunta disponibilitatea in toate magazinele, incepand cu luna martie, a noului Sony Ericsson Xperia Arc S.

Arc S este un telefon special, care reuneste atat avantajele oferite de Android 2.3, cat si tehnologia Bravia de la Sony, disponibila pe televizoarele japoneze. Astfel, datorita procesorului de 1,4 GHz, viteza la deschiderea camerei foto, la conversia media, respectiv la incarcarea paginilor Web este cu 25% mai mare decat in mod obisnuit, iar imaginea defineste noi standarde de calitate.

Camera foto asigura fotografierea de calitate chiar si in conditii de luminozitate scazuta, iar inregistrarea video se face in format HD, la 720 pixeli si 30 de cadre pe secunda. Puteti face foto-panorame cu Sony Ericsson Xperia Arc S, datorita tehnologiei 3D & 2D Sweep Panorama incorporata, ce permite combinarea a pana la 100 de cadre foto intr-unul singur – excelent pentru imortalizarea peisajelor, de exemplu. HD Multimedia Interface permite atat vizionarea de filme si fotografii ca pe un televizor, cat si transferul imaginilor pe un ecran mai mare. Cat despre experienta audio, telefonul dispune de mufa standard de 3,5 mm, la care se pot conecta casti audio de inalta fidelitate, pentru un sunet perfect.

Sistemul de operare Android 2.3 faciliteaza accesul direct la serviciile Google: Android Market, Google Maps, Google Places si Google Voice Search, o functionalitate extraordinara ce permite cautarea pe baza de comandă vocala. Capacitatea de stocare este de 1 GB, telefonul este disponibil cu card de memorie de 8GB, optional poate fi folosit si un card de 32 GB.

Conectivitate: HSDPA pana la 14,4 Mbps, HSUPA pana la 5,8 Mbps, plus Wi-Fi, Bluetooth si USB

Ecranul tactil capacitiv de 4,2 inci este protejat impotriva zgarieturilor si ofera, prin intermediul tehnologiei Mobile Bravia Engine, o experienta identica din punct de vedere vizual cu cea oferita de televizoarele Sony. Terminalul are o grosime de numai 8,7 milimetri si este disponibil cu carcasa albastru inchis (Midnight Blue).

Sony Ericsson Xperia Arc S poate fi achizitionat la pretul de 644 lei (TVA inclus) cu abonamentul Smart XXL de la COSMOTE Romania, fiind disponibil in magazinele COSMOTE Romania si Germanos si fara conectare, la pretul de 1.799 lei (TVA inclus).

Bucuresti, 28 februarie 2012 – COSMOTE Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.