elefant.ro intra pe piata de flash sales, prin campaniile zilnice HAPPY DAYS


elefant.roIn fiecare zi, Happy Days la elefant.ro aduce reduceri de pana la 75%

 

– elefant.ro estimeaza o piata de pana la 55 milioane EUR pentru flash sales in comertul electronic romanesc –

 

Dupa o serie de campanii-pilot derulate in perioada ianuarie-aprilie 2013, elefant.ro intra oficial pe piata de flash sales, marcand astfel o premiera in comertul online autohton. Elefant.ro este primul magazin online care extinde conceptul de flash sales catre segmentul de carte.

Incepand de astazi, sute de mii de clienti fideli ai elefant.ro vor avea acces in fiecare zi la cele mai dorite titluri, in cadrul campaniilor HAPPY DAYS. Ulterior, campaniile HAPPY DAYS se vor desfasura si pentru alte categorii de produse listate in cadrul elefant.ro.

“Flash sales” este un model de business in comertul electronic mondial prin care un magazin online vinde produse cu reduceri importante in campanii de scurta durata. Conceptul s-a dezvoltat in Romania odata cu aparitia site-urilor ce comercializeaza produse de tip fashion (imbracaminte, incaltaminte, accesorii) si decoratiuni pentru casa, exclusiv prin campanii de reducere.

 Suntem foarte bucurosi ca, in sfarsit, putem oferi iubitorilor de carte din Romania cele mai ravnite titluri la preturi cu pana la 75% mai mici decat in mod obisnuit. Cresterea dinamica a vanzarilor de tip flash ne demonstreaza ca interesul este ridicat, atat pentru retailerii online, cat si pentru cumparatori. Prin campaniile HAPPY DAYS pe care le vom organiza pentru diverse categorii de produse din oferta elefant.ro dorim sa demontam mitul vanzarilor de tip flash: conceptul se poate aplica in mod eficient si inovator si in alte domenii, precum cel al cartilor, mentioneaza Ana-Rita Da’Ros, Director of eCommerce la elefant.ro.

 Potrivit estimarilor elefant.ro, piata de flash sales din Romania a ajuns in 2012 la aproximativ 55 milioane EUR.

La nivel international, pe fondul cresterii generale a comertului electronic dar si a dorintei cumparatorilor de a achizitiona produse bune la preturi cat mai convenabile, anul trecut domeniul vanzarilor de tip flash s-a dublat ajungand la peste 200 milioane de dolari in Statele Unite. (sursa: http://www.reuters.com/article/2013/01/09/flash-sales-holiday-idUSL1E9C8H2R20130109)

In Romania, primele afaceri online urmand acest model de business au aparut in perioada 2009-2010, fiind initial cluburi exclusiviste pentru cumparaturi de produse de tip fashion, cu acces controlat.

 Pentru mai multe informatii despre campania HAPPY DAYS si produsele oferite in cadrul campaniilor flash de pe elefant.ro, puteti consulta website-ul companiei: www.elefant.ro.

13 Mai 2013, Bucuresti – elefant.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.