Vreti mai multe emoticons in Gmail? Nimic mai simplu


       Recunosc ca sunt mare fan Gmail. Inca din 2005 pe cand era cu invitatii, am primit si eu printre primii de la prietenul meu Radu, care cam stie ce si cume e prin IT, am invitat si eu la randul meu 100 de prieteni/cunoscuti si ei la randul lor pe altii. Il folosesc aproape exclusiv atat pentru business (desigur pe langa mailul oficial de companie) cat si pentru mailurile personale.

Imi place interfata logica si curata, imi place usurinta prin care pot cauta printre mailuri chiar si dupa un fragment, cuvant cheie sau ce imi aduc aminte din el, securitatea, binenteles mi-am activat de mult 2-nd step verification-ul pe care vi-l recomand si voua, functioneaza perfect si da o siguranta in plus.

Fata de alte servicii vin mai putine spamuri si virusi, iar spam-urile le incadreaza destul de bine in SPAM si invata rapid, daca de la o anumita sursa nu deshidem de mai multe ori mailul ci il stergem direct el rapid il va incadra in SPAM. Imi place spatiul mare de stocare (7,5 Gb si creste), pe vremuri era cel mai mare cu al lui 5 Gb, acum Yahoo ofera nelimitat, dar asta nu ma convinge.

Celor carora le place sa foloseasca emoticon-uri in mailuri si li se parea oferta saracacioasa (nu-i cazul meu), acum s-a rezolvat si asta. Foarte simplu se pot activa emoticons-uri suplimentare. Pasii sunt: pe pagina principala de web Gmail mergem la Settings (dreapta sus) , aici cautam Labs, si in fereastra “Search for a lab:” introducem emoji, il punem pe enabled, salvam mai jos si gata, de acum avem emoticoane la discretie 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.