BenQ lanseaza primul monitor dedicat pasionatilor de jocuri pe consola


RL2755HM_1              BenQ lanseaza in premiera primul monitor creat special pentru a oferi cea mai fluida experienta de gaming pe console, modelul RL2755HM.

 

Cu un panel TN foarte rapid cu un timp de raspuns de doar 1 ms GTG, monitorul ofera sesiuni fluide de gaming, fara lag sau cadre inghetate si asigura imagini Full HD in culori naturale pe un display de mari dimensiuni, 27”(69cm). Totodata, monitorul dispune si de functiile caracteristice BenQ pentru protejarea ochilor, Flicker-free si Low Blue Light.

RL2755HM_Back

Design functional

Cand vine vorba de designul monitorului RL2755HM, toate detaliile au fost luate in calcul, de la stabilitatea suportului, la gestionarea cablurilor sau amplasarea difuzoarelor. Standul angular a fost imbunatatit prin aplicarea unui strat de cauciuc special, care iti poate sprijini controller-ul dupa ce ai terminat de jucat. Un suport retractabil pentru casti a fost de asemenea instalat pe latura monitorului, astfel incat sa ai intotdeauna la indemana perechea de casti preferata. In plus, cablurile pot fi cu usurinta ordonate, datorita elegantului suport din spatele piciorului. Finisajele mate ale ramei reduc la minimum reflexia luminii care ar putea distrage atentia si ar putea obosi ochii.

Control absolut

Timpul de raspuns de 1 ms GTG iti permite sa vizualizezi fiecare reactie a oponentilor, a coechipierilor sau sa reperezi mai rapid inamicii, pentru o experienta de gaming castigatoare. Cele doua porturi HDMI iti permit sa conectezi simultan consola si un alt dispozitiv, pentru a comuta simplu si rapid intre doua surse de semnal. Tehnologia proprietara BenQ Black eQualizer maximizeaza vizibilitatea in joc, iluminand zonele intunecate, fara a le supraexpune pe cele deschise la culoare.

 

Fiecare caracteristica sau functie a monitorului este dezvoltata si testata impreuna cu jucatorii profesionisti si expertii BenQ in imagine, astfel incat monitorul sa ofere vizibilitatea si nivelul de control necesar pasionatilor de jocuri pe consola. Calibrarea culorilor se poate face pe 20 de niveluri de intensitate, pentru a veni in intampinarea celor mai exigente cerinte formulate de gamerii profesionisti. Controlul culorilor este disponibil prin setarile OnScreen Display sau Display Pilot.

 

RL2755HMMod dedicat pentru jocurile cu lupte pe consola

Pentru cea mai buna experienta de gaming pe console, jucatorul profesionist Justin “JWong” Wong, de la echipa EvilGeniuses a fost invitat de BenQ sa participe la dezvoltarea modului Fighting. Creat pentru a optimiza sansele de castig, modul Fighting dispune de setari speciale de calibrare a culorilor care ajuta la evidentierea personajului in meciuri, astfel incat sa te ajute sa iti mentii focusul pe toata durata jocului.

 

Dezvoltata in colaborare cu jucatorii profesionisti, tehnologia Flicker-free ofera monitorului BenQ RL2755HM o imbunatatire importanta prin eliminarea palpaitului la toate nivelurile de luminozitate. Aceasta tehnologie reduce oboseala ochilor si creste performanta jocului prin confort vizual extrem, chiar si pentru cei mai inversunati jucatori prinsi in actiune ore intregi.

 

Disponibilitate

Monitorul de gaming BenQ RL2755HM va fi disponibil in premiera incepand cu luna februarie prin PC Garage la pretul de raft recomandat de 1.399 lei.

 

Bucuresti, 22 ianuarie 2015 – BenQ Romania

 

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.