Allview a lansat primul smartphone cu touch pen din portofoliu – P5 Symbol


P5_symbol_front_backAllview  lanseaza astazi smartphone-ul dual sim P5 Symbol, primul device din gama dotat cu stilou digital.

Noul smartphone este echipat cu un procesor Dual Core de 1,2GHz, are un display capacitiv LCD de 4,63’’, doua camere foto, conectivitate HDSPA+ cu viteza de download de pana la 21 Mbps si ruleaza sistemul de operare Android 4.2. Jelly Bean.“P5 Symbol se adreseaza in special celor care isi doresc un device deosebit, care sa-i surprinda mereu prin functiile sale ingenioase si sa le stimuleze creativitatea. In premiera pentru Allview, noul smartphone este dotat cu o tehnologie speciala de touchscreen care permite scrierea cu pen-ul si cu un stylus digital din fibra de carbon de inalta densitate, care reprezinta o inovatie in domeniu. Telefonul ofera o serie de functii si aplicatii prin care utilizatorii au posibilitatea sa-si exerseze talentul la desen, sa creeze videoclipuri sau imagini originale si sa compuna e-mailuri cu scris de mana sau prin comanda vocala”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

P5_symbol_front_penInserat intr-un compartiment special prevazut in corpul telefonului, stiloul digital din fibra de carbon ofera utilizatorilor o interactiune placuta cu touchscreen-ul. Astfel, ei pot scrie sau desena pe ecranul smartphone-ului ca si cum ar avea in fata o coala de hartie si ar folosi un creion ascutit.

Datorita functiilor ingenioase, interactiunea cu device-ul este mereu surprinzatoare. P5 Symbol recunoaste comenzile vocale si converteste automat un mesaj vorbit in e-mail sau sms. Utilizatorii au la dispozitie aplicatiile Doodle pentru desenat, Picture Edit pentru editare foto si Movie Studio pentru a crea videoclipuri. Quick Search permite o cautare rapida direct din ecranul principal, Notepad ofera posibilitatea de a scrie notite chiar si in timpul unei convorbiri telefonice, iar cei care vor sa adauge o nota personala e-mailurilor au posibilitatea sa scrie si sa deseneze cu ajutorul stylus-ului.

Noul smartphone este dotat cu o camera foto principala Omnivision de 5MP cu Auto Focus, Led Flash, functie de fotografiere continua, detectare faciala, detectare zambet, fotografiere panoramica, efecte speciale, fotografiere HDR  si posibilitate de inregistrare HD. In partea frontala a telefonului se afla o a doua camera foto, care faciliteaza convorbirile video.

P5 Symbol ofera conectivitate HSPA+ cu o viteza de download de pana la 21 Mbps, conexiune Bluetooth, wi-fi direct si USB.

 

Noul device poate fi achizitionat din magazinele partenere la pretul de 699 lei.

Brasov, 12 decembrie 2013.  Allview Mobile Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.