QNAP lanseaza Turbo NAS TS-x31+ cu procesor dual-core ARM Cortex-A15 pentru cloud privat si eficienta energetica


ts_431___plusQNAP lanseaza noua serie TS-x31+ Turbo NAS destinata utilizatorilor privati si firmelor mici. Echipata cu procesorul dual-core ARM Cortex-A15 la 1.4 GHz, TS-x31+ este o solutie de stocare eficienta din punct de vedere energetic, oferind salvarea si partajarea datelor cu criptare accelerata hardware, Notes Station 2.0 si aplicatii multimedia diverse.

Stocarea in cloud, sigura si accesibila, a devenit o investitie cheie in imbunatatirea fluxului de lucru pentru utilizatorii privati si firmele mici si mijlocii“, este de parere Jason Hsu, manager de produs in cadrul QNAP. “Cu ajutorul serie TS-x31+, utilizatorii isi pot construi un sistem cloud privat, eficient, asigurandu-si o solutie sigura si cuprinzatoare pentru aplicatiile business.“, a adaugat Hsu.

 

ts_431__plusMotorizata de un procesor dual-core ARM Cortex-A15 la 1.4GHz cu arhitectura VFPv4 pentru calcule in virgula mobila, 1GB memorie RAM DDR3 si suport nativ pentru unitati SATA 6Gb/s, seria TS-x31+ ofera performanta multitasking remarcabila si un transfer de pana la 200MB/s. Motorul pentru criptarea hardware furnizeaza viteze de transfer de peste 150 MB/s pentru volumele NAS criptate cu AES-256-bit, imbunatatind performanta sistemului si asigurand in acelasi timp siguranta datelor sensibile. Fiind echipata cu doua porturi Gigabit LAN, seria TS-x31+ suporta setari dual IP, mod de lucru port-trunking si permite utilizatorilor sa seteze managementul erorilor sau agregarea conexiunilor pentru cresterea transferului de date.

Prin intermediul aplicatiei Notes Station 2.0, TS-x31+ ofera posibilitatea utilizatorilor sa colaboreze cu prietenii si colegii si sa creeze un jurnal electronic in cloud privat. Acestia pot modifica notitele cu ajutorul unui editor in browser si pot sa preia capturi de ecran printr-o extensie Google Chrome sau aplicatia desktop Qsnap. Notele pot fi imbogatite cu fisiere media stocate pe TS-x31+ si pot fi accesate in mod convenabil cu aplicatia mobila Qnotes. Notes Station 2.0 suporta importul si exportul de fisiere PDF, fluxuri RSS in timp real, capturi pentru controlul versiunii, previzualizari pentru fisierele media, criptare AES 256-bit pentru notite si abilitatea de a salva si modifica notele Evernote.

ts_231__plusts_431_plusSeria TS-x31+ este perfecta pentru a servi ca hub media acasa, oferind o multime de aplicatii multimedia. Cu ajutorul suportului DLNA si AirPlay & Chromecast, seria TS-x31+ permite utilizatorilor sa vizualizeze fotografiile, sa asculte muzica si sa vizioneze filmele HD stocate pe NAS prin intermediul televizoarelor smart conectate la retea. Prin aplicatiile Photo Station, Music Station si Video Station, utilizatorii pot sa-si centralizeze colectia digitala pentru a fi partajata facil intre prieteni si colegi. Accesul de la distanta al fisierelor stocate pe TS-x31+ este extrem de usor prin aplicatiile mobile Qphoto, Qmusic, Qvideo, Qfile si Qmanager.

Utilitarul Qsync ajuta mai departe la sincronizarea fisierelor pe multiple dispozitive, copia cea mai recenta fiind stocata pe NAS. Utilizatorii pot sa creasca, de asemenea, functionalitatea seriei TS-x31+ cu ajutorul aplicatiilor disponibile in QTS App Center. Magazinul ofera o multime de titluri dezvoltate de QNAP sau de terti, incluzand aplicatii de backup si sincronizare, instrumente de productivitate, managementul continutului, comunicatii, download, divertisment si multe altele. Platforma de dezvoltare QNAP le permite partenerilor sa dezvolte aplicatii variate, adaugand mai multa valoare serie TS-x31+ si oferind in acelasi timp functionalitati nelimitate utilizatorilor.

Specificatii principale pentru seria TS-x31+

  • TS-231+: model turn cu doua sertare
  • TS-431+: model turn cu patru sertare
  • Procesor ARM Cortex A15 dual-core la 1.4GHz, 1GB memorie RAM, unitati HDD/SSD 3.5″/2.5″ SATA 6Gb/s, 3Gb/s, 3 x USB 3.0; 2 x Gigabit LAN

Preturi si disponibilitate
Noua serie TS-x31+ Turbo NAS va fi disponibila incepand cu luna februarie 2015. Preturile aproximative sunt: 329 Euro pentru TS-431+ si 239 Euro pentru TS-231+.

București, 23 ianuarie 2015 – QNAP

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.