Grecia Panorama – o experienta mediteraneeana in Bucuresti


Aflat la cea de-a 2-a editie, evenimentul Grecia Panorama reuneste unii dintre cei mai apreciati producatori de delicii traditionale grecesti sub conceptul „Be a Greek for a day”, aducand Grecia mai aproape de iubitorii universului elen. Festivalul gusturilor grecesti se va desfasura in acest weekend, intre 19 si 20 ianuarie, la World Trade Plaza din Bucuresti, iar accesul este gratuit.

Grecia Panorama propune vizitatorilor doua zile de gusturi alese, distractie si surprize. Toti participantii se vor putea bucura de o atmosfera tipic greceasca: muzica, dansuri traditionale, demonstratii de cooking, degustari de produse autentic grecesti si isi vor putea chiar alege urmatoarea destinatie de vacanta, profitand de ofertele irezistibile pregatite de agentiile de turism specializate pe destinatia Grecia.

Duminica, 20 ianuarie, in cadrul programului, la ora 13:00, va avea loc si un moment cu totul special, ce va consta intr-o demonstratie culinara inedita marca chef Joseph Hadad, care va pregati cea mai mare salata greceasca din Romania. Vizitatorii se vor bucura de un cooking show veritabil cu gusturi, arome si mirodenii specifice bucatariei mediteraneene.

Surprizele nu se vor opri aici, organizatorii  avand pregatite o serie de cadouri si premii speciale, ce vor fi oferite in cadrul unor tombole organizate adhoc, pe parcursul ambelor zile. Miticul Penopolez, partenerul principal al evenimentului, va oferi nu mai putin de 500 de puieti de maslini, adusi direct din Grecia.

Pe parcursul celor doua zile de spectacol, vizitatorii vor putea simti energia si vitalitatea specifica grecilor. Organizatorii pun la dispozitia doritorilor un autobuz, ce va asigura transportul gratuit pana la World Trade Plaza, atat sambata, cat si duminica. Autobuzul va fi personalizat cu logo-ul evenimentului Grecia Panorama, va circula din ora in ora si va putea fi accesat din piata Romana, de la statia ASE.

Atmosfera primitoare, farmecul tipic elen, preparatele dupa retete traditionale ii vor face pe vizitatori sa se simta de parca ar fi intr-o minunata vacanta pe malul marii Egee.

Gasiti mai jos programul celor doua zile de eveniment:

Sambata, 19 Ianuarie

Program: 10:00 – 19:00

10:00 – Deschidere

12:00 – Deschidere oficiala Grecia Panorama 2019

12:30 – 14:00 – Degustari produse grecesti si prezentari oferte speciale de vacanta in Grecia

14:00 – 15:00 – Tombole cu premii

16:00 – Moment artistic muzical

16:30 –  Moment instrumental baglamadaki (instrument grecesc) cu micuta Antonia Irina Cojocaru, numita The Greek Diamond

17:00 – 19:00 – Program de dans grecesc cu dansatorii de la Uniunea Elena din Romania, din 30 in 30 de minute.

 

Duminica, 20 Ianuarie

Program: 10:00 – 19:00

10:00 – Deschidere

12:00 – Moment artistic

13:00 – Spectacol culinar live cu Chef Joseph Hadad – Cea mai mare salata greceasca

14:00 – Taraf romanesc cu muzica folclorica Live

15:00 – Degustari produse grecesti si prezentari oferte speciale de vacanta in Grecia

16:00 – Taraf romanesc cu muzica folclorica Live

Evenimentul se va desfasura sub auspiciile Ambasadei Greciei in Romania, Organizatiei Nationale de Turism a Greciei, Camera de Comert Bilaterala Eleno – Romana, SETE, Hellenic Chamber of Hotels, Hellenic Hotel Federation si fedHATTA.

14 Ianuarie 2019, Bucuresti

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.