NVIDIA lanseaza prima campanie nationala de reduceri de sarbatori la produse de gaming


  • Promotiile vor fi dezvaluite in etape incepand cu Black Friday, cu reduceri de pana la 40%
  • Ofertele speciale sunt disponibile in reteaua partenerilor Altex, Cel, evoMAG, eMAG si PC Garage

NVIDIA, lider tehnologic in domeniul graficii computerizate, a pregatit pentru sarbatori prima campanie nationala de reduceri la produse de gaming: pasionatii vor avea la dispozitie o gama variata de produse din segmentul placilor grafice, sistemelor PC, monitoarelor si laptopurilor de gaming, ale caror reduceri ajung pana la 40%.

Campania se va derula in etape, va incepe de Black Friday si va continua de sarbatori cu noi produse speciale. Acum, gamerii vor putea experimenta cele mai atractive jocuri, precum Battlefield V si Shadow of the Tomb Raider cu o placa grafica GeForce®, cu un laptop cu GeForce® sau cu un monitor NVIDIA G-SYNC™ HDR.

NVIDIA a lucrat indeaproape cu majoritatea vendorilor si partenerilor din retail pentru a crea o lista de produse compatibile cu cele mai noi tehnologii NVIDIA, care vor avea preturi speciale in urmatoarea perioada. Pe site-ul special dedicat acestei campanii, gamerii vor putea gasi, pe parcursul campaniei, ofertele special selectate pentru toate preferintele.

Reducerile pentru placile grafice se aplica atat modelelor entry level, precum si celor cu performante ridicate, care se adreseaza in special entuziastilor si gamerilor profesionisti. Astfel, placa grafica Gigabyte GeForce® GTX 1060 WINDFORCE 2, 3GB GDDR5, 192-bit poate fi achizitionata, incepand de azi, la pretul de 1026,83 lei, in timp ce modelul MSI GeForce GTX 1070 Ti Armor 8GB GDDR5 256-bit este disponibil la 1954,99 lei.

Reduceri de pana la 27% la laptopuri si sisteme desktop de gaming

Din categoria laptopurilor de gaming, clientii care prefera portabilitatea vor avea la dispozitie produse cu reduceri semnificative. Spre exemplu, modelul Lenovo Legion Y520, cu placa grafica NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4GB si procesor Core i5-7300HQ, va putea fi achizitionat la pretul de 3298,99 lei.

Sistemul desktop Serioux cu placa grafica Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB GDDR5 si procesor Intel Core™ i5-7400 Kaby Lake 3.0GHz va putea fi achizitionat la pretul de 3699,99 lei, beneficiind astfel de o reducere de 15%.

Monitoare cu G-SYNC la preturi speciale

Oferta de produse din campania de sarbatori, NVIDIA include si monitoare de gaming precum Acer Predator Z271, cu rate de refresh de 144 Hz si tehnologie G-SYNC, care ofera o experienta de gaming mai cursiva.

Ofertele disponibile in campanie vor fi prezente pe site-ul campaniei, dar si pe canalele de comunicare NVIDIA, precum Facebook, YouTube si Instagram. Pentru a ramane connectat cu ofertele si promotiile NVIDIA, gamerii se pot abona la newsletter-ul NVIDIA. Toate ofertele speciale NVIDIA de sarbatori sunt disponibile in pagina de campanie accesibila aici: https://www.nvidia.com/ro-ro/geforce/holiday-promotion/

14.11.2018, Bucuresti – NVIDIA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.