Epson lanseaza noile imprimante EcoTank cu 5 culori si cel mai rapid scanner foto din lume


  • Cerneala Claria Premium asigura fotografii de inalta calitate, ce rezista pana la 300 de ani
  • Noile scannere foto pot scana pana la 30 de fotografii in 30 de secunde
  • Expozitia Delta Explorer realizata cu noile imprimante foto este deschisa in magazinul F64

Epson lanseaza noile imprimante foto cu 5 culori din gama EcoTank, L7160 si L7180, care sunt capabile sa printeze fotografii care dureaza pana la 300 de ani. Acestora li se adauga si cel mai rapid scanner foto din lume, modelul FF-680W, si noile  imprimante cu 4 culori din gama EcoTank, care se adreseaza segmentului de utilizatori casnici.

„Prin gama EcoTank am reusit sa imprimam o noua tendinta in piata din Romania, care a adus volume mari si costuri mici atat pentru utilizatori obisnuiti, cat si pentru profesionisti. Am pastrat aceeasi promisiune si acum, iar noile modele foto cu cinci culori si cerneala Claria care dureaza 300 ani ii vor impresiona cu siguranta pe fotografii de eveniment, in timp ce multifunctionalele din noua gama sunt pregatite pentru necesitatile de printare din orice casa. Ii asteptam pe toti iubitorii de fotografie in magazinul F64 pentru a descoperi expozitia Delta Explorer realizata cu noile imprimante foto,” a declarat Simona Decuseara, Sales Marketing Manager Epson Romania si Bulgaria.

Epson EcoTank L7160 si L7180

Cele doua modele 3-in-1 ofera un nou sistem de alimentare continua cu cerneala in 5 culori, fiind potrivite atat pentru activitati creative, cat si pentru birou. Sistemul de cerneluri cu 5 culori, specific acestor modele, include o cerneala fotografica neagra si o cerneala neagra de tip pigment, excelente pentru a imprima orice, de la fotografii, desene si grafice pana la documente. De asemenea, noile imprimante sunt alimentate de cerneala Claria Premium care asigura o durabilitate extinsa de pana la 300 de ani pentru fotografiile imprimante. Ambele modele sunt livrate cu cerneala suficienta pentru a imprima 1.500 fotografii de format 10x15cm, iar rezervele de cerneala pot imprima pana la 1.900 fotografii de format 10x15cm.

Modelele se adreasa profesionistilor creativi, de la cei din agentiile de publicitate si institutiile de invatamant, pana la fotografii de eveniment. Noul sistem de cerneluri cu 5 culori este exact ceea ce cauta acestia pentru a produce o varietate de fotografii si documente, iar noile caracteristici tehnice vor asigura finalizarea cu usurinta a oricarei sarcini. Modelul EcoTank L7160 poate imprima formate de pana la A4, iar EcoTank L7180 poate tipari formate pana la A3.

Pentru a demonstra calitatile fotografice ale noilor imprimante, timp de trei saptamani, spatiul expozitional al magazinului F64 din Bucuresti va fi gazda unei epozitii foto realizate cu modelul Epson EcoTank L7180. Astfel, vizitatorii vor putea descoperi expozitia Delta Explorer, semnata de fotograful Calin Stan prin aportul colectiv a 18 fotografi care au explorat Delta Dunarii in cinci ture de descoperire fotografica.

Epson EcoTank L3110/1 si L3150/1

Aceste modele adauga functionalitati imbunatatite si un aspect mai compact gamei entry-level. Pozitionarea frontala a rezervorului de cerneala ofera un aspect mai elegant si faciliteaza verificarea nivelului de cerneala disponibila in rezervor. Sistemul de realimentare cu cerneala a fost si el imbunatatit, pentru a evita murdarirea in timpul reumplerii. In plus, rezervele de cerneala sunt mai usor de deschis si de folosit si pot umple doar rezervoarele aferente culorii lor. Aceste modele 3-in-1 sunt livrate cu cerneala suficienta pentru trei ani, permitandu-le utilizatorilor sa economiseasca pana la 90% din costurile de imprimare. L3150/1 are, de asemenea, caracteristici de imprimare mobila.

Scanerul FastFoto FF-680W

Noul scaner foto de la Epson este atat de rapid, incat poate scana o fotografie pe secunda si permite scanarea, retusarea si distribuirea cu usurinta a imaginilor vechi disponibile doar in format tiparit. Datorita mecanismului de alimentare automat de care dispune, modelul FastFoto FF-680W poate scana calupuri intregi de imagini, putand fi alimentat cu pana la 30 de fotografii deodata. Dispozitivul este capabil sa scaneze forme si dimensiuni diverse, precum fotografii standard, patrate, panoramice si instant (tip polaroid), cu dimensiuni de la 9×13 cm si pana la 21×91 cm (panoramice). In plus, echipamentul poate recunoaste cand este necesara scanarea fata-verso a unei imagini si sa recunoasca astfel inclusiv notitele adaugate de mana pe spatele fotografiilor.

Distribuirea si inmagazinarea fisierelor au fost, de asemenea, simplificate. Software-ul permite selectarea unui tip de fisier adecvat necesitatilor oricarui utilizator: fotografii in format JPEG mici si usor de distribuit sau fotografii in format TIFF pentru calitate maxima a imaginii. Software-ul FastFoto permite inclusiv partajarea imaginilor prin e-mail, dar le poate incarca automat in spatii cloud, precum Dropbox si Google Drive.

17 Octombrie 2018, Bucuresti  – Epson Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.