Segway lanseaza e-Skates


Segway Drift W1 disponibil in curand

 

Segway-Ninebot, cel mai mare furnizor mondial de transport electric personal, continua cresterea gamei de produse destinate consumatorilor prin lansarea  Segway Drift W1, primul model din seria noua a categoriei e-Skates. Noul Segway Drift W1 foloseste tehnologia “self-balancing”, dovedita si stabila (utilizata in peste 800 de patente), oferind astfel un avantaj incomparabil la nivel tehnologic.

Urmatoarea tendinta la moda

 

Dupa role si alte modele distractive de mobilitate, o noua tendinta se naste in 2018: e-Skates-urile. Noul Segway Drift W1 aduce distractie si o doza noua de “cool”, lucruri pe care le astepti de la un produs destinat consumatorilor de Segway, combinate cu inginerie de inalta calitate, lucru asteptat de la brandul Segway. Perfect pentru noua generatie de tineri care indrazneste sa iasa in evidenta si sa creeze tendinte noi.

Design si Performanta

 

Segway Drift W1 e-Skates sunt usor de carat, mici ca si dimensiuni si vin in alb si negru. Anvelopele sunt concepute pentru a creste stabilitatea si capacitatile de virare, iar impreuna cu materialele de calitate premium, precum suportul de talpa, produsul este creat pentru maximum de confort si distractie. In concordanta cu filozofia Segway – siguranta pe primul loc, Segway Drift W1 a obtinut de asemenea si un numar de certificari internationale precum UL si CE.

IFA 2018

 

In Europa, Orientul Mijlociu si Africa, produsele pot fi vazute si testate pentru prima data la IFA 2018 in Berlin, Germania. O conferinta de presa Segway va avea loc Joi, 30 August la 10.00 a.m. la Standul Segway – Hall 26, Stand 225, pentru presa acreditata. Reprezentantii media interesati de o programare pentru o demonstratie cu produsul o pot contacta pe Marjolein Hessing.

 

Mai multe caracteristici si informatii legate despre disponibilitatea Segway Drift W1 pe pietele EMEA vor fi facute public in viitorul apropiat, iar acestea pot diferi de la o regiune la alta. Mai multe detalii gasiti pe eu-en.segway.com.

Amsterdam, Olanda – 28 Iunie, 2018 – Segway-Ninebot

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.