Patru noi rute WizzAir


Wizz Air, cea mai mare linie aeriana din Romania si una dintre companiile aeriene cu cea mai rapida crestere din Europa, a alocat cea de-a zecea aeronava la Bucuresti si a sarbatorit 11 ani de la inaugurarea bazei locale. Aeronava Airbus A321 de ultima generatie, cu 230 de locuri, va asigura cursele pe cele mai noi rute, cu incepere din Bucuresti spre Atena, Göteborg, Nisa si Kutaisi, precum si frecventele crescute catre 8 destinatii din Bucuresti: Barcelona, Bari, Billund, Eindhoven, Geneva, Londra Luton, Paris Beauvais si Tel-Aviv. In total, programul WIZZ va avea 24 de zboruri aditionale saptamanale cu plecare de la Bucuresti.

In primele sase luni din 2018, mai mult de 1,6 milioane de pasageri au calatorit la bordul aeronavelor companiei din Bucuresti, in crestere cu 10% fata de aceeasi perioada din anul anterior. Pentru a raspunde cererii tot mai mari din Romania, WIZZ lanseaza 4 rute noi si creste frecventele pentru 8 curse populare din Bucuresti, in 2018. Anul acesta, Wizz Air ofera mai mult de 4,2 milioane de locuri la vanzare, spre 47 de destinatii din 20 de tari, cu tarife ce incep de la doar 39 de lei*. Investitia totala WIZZ din Bucuresti depaseste 1,1 miliarde de dolari** si sustine piata locala de forta de munca, in conditiile in care baza are o echipa formata din peste 400 de profesionisti in aviatie si faciliteaza peste 2.300 de locuri de munca*** anual in regiune, in industriile afiliate. De la decolarea primei aeronave WIZZ de la Bucuresti, in 2007, mai mult de 19 milioane de pasageri s-au bucurat de tarifele scazute WIZZ, de sistemul facil de rezervari si de serviciile de calitate de la bordul aeronavelor.

„Sarbatorim azi aniversarea de 11 ani a bazei din Bucuresti cu o aeronava complet noua si patru noi rute. Ramanem in continuare dedicati pietei din Romania si suntem nerabdatori sa ne diversificam reteaua extinsa”, a declarat Sorina Ratz, Head of Corporate Communications Wizz Air (interimar) in cadrul unei conferinte de presa la Bucuresti. „In calitate de cea mai mare companie aeriana din Romania, vom continua sa oferim oportunitati cu adevarat accesibile tuturor pasagerilor nostri si vom sustine in continuare turismul si economia locala.”

RUTE NOI WIZZ AIR DIN BUCURESTI

Atena zilnic din 25 Martie 2018 cu tarife incepand de la RON 129/ EUR 29,99

Destinatie Zile de operare Data de incepere Tarife de la**
Göteborg, Suedia miercuri, duminica 27 iunie 2018 RON 149/ EUR 34,99
Nisa, Franta marti, joi, sambata 26 iunie 2018 RON 229/ EUR 49,99
Kutaisi, Georgia marti, joi, sambata 3 iulie 2018 RON 119/ EUR 27,49

 

  FRECVENTE CRESCUTE PE RUTE EXISTENTE

Destinatie Zboruri saptamanale
Barcelona 10 de la 7
Tel-Aviv 9 de la 6
Londra Luton 21 de la 19
Bari 7 de la 5
Paris Beauvais 5 de la 3
Eindhoven 4 de la 2
Geneva 3 de la 2
Billund 3 de la 2

 

Deja cea mai mare companie aeriana din Romania, Wizz Air ofera acum 141 de rute catre 22 de tari (inclusiv zborul intern Bucuresti – Cluj Napoca) spre toata Europa de pe zece aeroporturi locale. In 2018, 20 de noi rute au fost deja anuntate din Romania, spre destinatii populare precum Atena din Bucuresti si Cluj – Napoca, Nisa, Lyon, Malmo sau Salonic din Iasi. Wizz Air opereaza de pe aeroporturile din Romania cu o flota tanara formata din 25 de aparate de zbor, inclusiv 5 noi si ultra- eficiente Airbus A321 cu 230 de locuri, si o echipa formata in prezent din mai mult de 1.000 de angajati locali.

Bucuresti, 2 iulie 2018 – Wizz Air

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.