Romtelecom lanseaza roli.ro, un portal de divertisment inteligent pentru copii


RoliRomtelecom lanseaza www.roli.ro, un portal interactiv de divertisment si educatie pentru copiii cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani, ca parte a strategiei sale de a-si diversifica continutul disponibil online.

Conceptul www.roli.ro are la baza o platforma online dezvoltata la nivel international in cadrul grupului Deutsche Telekom, adaptata din punct de vedere al continutului la specificul fiecarei tari. Portalul este sigur de navigat, cu continut actualizat si verificat zilnic. In sectiunea “Povesti”, cei mici vor gasi povesti culese de Petre Ispirescu, sau scrise de Ion Creanga, dar si fabule ale lui Grigore Alexandrescu. Pe langa aceasta sectiune, copiii au la dispozitie “Jocuri”, “Desene animate”, “Carti de colorat”, “Filmulete haioase”, o rubrica de cultura generala – “Stiati ca” si una din care se pot inspira pentru idei creative de “Lucru manual”. De asemenea, cei mici isi pot exersa creativitatea in cadrul sectiunii interactive “Benzi desenate”, unde isi pot crea propriile povesti si personaje.IMG_5374

“Am devenit furnizori de divertisment online cu dolcetv.ro, pe care l-am lansat anul trecut, iar acum a venit momentul sa ne indreptam atentia si asupra celor mici, prin roli.ro. Acest portal are un potential mare de dezvoltare pentru ca este complex si sigur de navigat, cu continut selectat special pentru a-i implica pe copii vizual deoarece gasesc aici desene animate si filmulete haioase, ii invita la actiune si creativitate si le da ocazia sa isi dezvolte cultura generala printr-o sectiune dedicata. Este o experienta completa pentru cei mici, care speram sa creasca alaturi de noi, spune Ovidiu Ghiman (foto), Director Executiv Strategie si Comercial Rezidential.

De altfel, studiile interne arata ca peste jumatate dintre parintii care au participat la chestionarul online considera ca internetul are un rol pozitiv in educarea copiilor lor. Aceleasi studii arata ca site-urile educationale pentru copii concureaza de la egal la egal cu cele de jocuri in privinta interesului manifestat de cei mici, iar roli.ro integreaza ambele componente.

Continutul site-ului este permanent actualizat, fiind conceput si selectat in functie de grupele de varsta vizate. Mai multe detalii despre ceea ce considera copiii ca fiind distractiv pe internet, in functie de diferite categorii de varsta, gasiti aici.

20 decembrie 2012, Bucuresti – ROMTELECOM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.