Romanii pot deja comanda produsele lansate in cadrul CES 2015, prin intermediul QuickMobile


SAMSUNG GALAXY A5

            Romanii pot deja comanda produsele lansate in cadrul evenimentului Consumer Electronic Show de anul acesta, desfasurat in perioada 6-9 ianuarie, in Las Vegas, Statele Unite, prin intermediul QuickMobile, unul dintre cei mai importanti retaileri de IT&C din mediul online in Romania. Astfel, la nici o saptamana de la incheierea evenimentului, romanii se pot bucura de cele mai noi telefoane lansate la nivel international, precum Samsung Galaxy A5, Sony Xperia Z2a, LG G Flex 2, Blackberry Classic Q20 sau Huawei Honor 6, dar si de gadget-uri inedite ca LG G Watch R, iHealth Edge, Mio Alpha 2, Mio Fuse sau Sony Smartwatch 3.  

 

Telefoanele Samsung Galaxy A5, cu procesor quad-core Snapdragon 410, display HD de 5’’ si camera foto de 13 megapixeli, precum si Sony Xperia Z2a, echipat cu un display de 5’’ IPS LCD cu touchscreen capacitativ, pot fi deja comandate de pe site-ul QuickMobile, la pretul de 2.279,90 lei, respectiv 1.699,90 lei.

BLACKBERRY Q20

O alta noutate a CES 2015, telefonul Blackberry Classic Q20, este disponibil in oferta QuickMobile la pretul de 2.399,90 lei, in timp ce noul model al celor de la Huawei, Honor 6 Plus, cu un display de 5.5’’ si 3GB de RAM, poate fi comandat la pretul de 1.499,90 lei.

 

LG G FLEX2Unul dintre cele mai interesante telefoane prezentate in cadrul CES este LG G Flex 2, care ofera un ecran curbat de 5.5’’ full HD si procesor Snapdragon 810. Acesta este disponibil la QuickMobile la pre-comanda, la pretul de 3.299,90 lei, livrarile urmand sa aiba loc incepand cu luna februarie.

 

„Ne bucuram ca si anul acesta am reusit sa aducem in cel mai scurt timp pe piata din Romania telefoane si gadget-uri prezentate in cadrul unui eveniment atat de important pentru industria mobile cum este CES. In perioada urmatoare vom fi cu ochii pe lansarile din cadrul Mobile World Congress de la Barcelona, incercand sa le punem la dispozitia clientilor din Romania imediat dupa incheierea evenimentului”, a declarat Tudor Tiboc, General Manager QuickMobile.

 

In momentul de fata, iubitorii de gadget-uri au la dispozitie prin QuickMobile ceasul inteligent LG G Watch R, la pretul de 1.699,90 lei, noul model MyKronoz, dar si Sony Smartwatch 3, prezentat de producatorul japonez in cadrul CES. Vestea buna pentru posesorii de iPhone 6 este aceea ca isi pot achizitiona bateria externa Mophie-n, cu preturi incepand de la 439,9 lei.

 

Nu in ultimul rand, pasionatii de fitness isi pot comanda de pe QuickMobile bratarile FitBit, iHealth Edge, Mio Alpha 2 sau Mio Fuse, la preturi cuprinse intre 350 si 750 lei.

Baia Mare, 13 ianuarie 2015 – QuickMobile

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.