O noua locatie Funky in Bucuresti


O parte dintre clientii nostri vechi si fideli ne cunosc din Bulevardul Decebal, unde in urma cu 10 ani am deschis prima noastra locatie, Funky Lounge. Restul iubitorilor de apusuri spectaculoase #PeLac, cu siguranta ne-au vizitat in Herastrau, unde in fiecare an am reinventat ideea de #DayParty. Probabil ca nu exista nicio persoana din Bucuresti care sa nu fi auzit de legendarele noastre petreceri pe timp de vara! Because we are #FUNKYNATION. Asa cum v-am obisnuit in ambele locatii, pastram calitatea atunci cand vine vorba de mancare, insa de data asta, am reinventat meniul si il ducem la alt nivel, cu totul deosebit, seducator si rafinat.

Chef Daniel Chiran promite sa satisfaca prin preparatele sale si cele mai pretentioase gusturi. Noul Funky Restobar (Calea Dorobantilor, 33A)

este deschis de luni pana duminica si va pune la dispozitie meniuri diferite pentru fiecare moment al zilei. De asemenea, iubitorii de vin au o intreaga lista din care-si pot selecta sortimentul preferat. Odata ce incepe weekendul, incepem si petrecerile, dar nu inainte de a servi impreuna cina. Duminica, intotdeauna vom crea pentru voi atmosfera calda a unei sufragerii unde va asteptam impreuna cu prietenii si persoanele dragi.

Descriem localul noastru ca fiind spatiul unde poti petrece timp de calitate alaturi de ai tai. Iar pentru ca feedback-ul este foarte important pentru noi, mai ales din partea celor care ne-au trecut pragul, am ales cateva ganduri.

Se spune ca prima impresie se construieste in primele 5 minute. Roaxana Florescu aka Light Good Food descrie locatia noastra in exact 5 litere: FRESH. Sa fie karma de vina? Oare am reusit sa o cucerim?!

Dupa prima impresie, suntem siguri ca pentru a cuceri este nevoie de un meniu foarte bine pus la punct, ceva aparte pentru care sa te intorci cu bucurie si data viitoare. Astfel, pe Cristi Dandes, l-am cucerit cu celebrele ruluori calde:

“Mi-u placut foarte mult doua preparate din meniul de starters: celebrele rulouri calde cu branza din meniurile otomane, Cigarette Borek, dar si platoul oriental, pentru ca sunt un mare fan al mancarii din zona aceea. Am fost impresionat si de felul in care chef-ul a reinterpretat traditionalul gratar cu muschi file de porc, asezandu-l pe un fel de piure ca aspect, pentru ca la degustare sa realizezi ca e polenta cu parmesan.” Recunosc aceste rulouri m-au cucerit si pe mine din start, atat calde cat si reci! 🙂

Pentru ca mancarea este o emotie, am aflat de la Ghazaleh Emami ca asociaza locatia noastra cu celebra mirodenie, care detine locul fruntas in tagma mirodeniilor, piperul. Ce ar fi viata noastra fara un strop de piper?!

Starea pe care ti-o transmite locul te va aduce in acelasi loc si data viitoare. Astfel, Gabriela Simion descrie printr-un singur cuvant, aromat, ce a simtit calcandu-ne pragul: “Mood”.

Asadar, propunem sa iti iei o foaie si un pix. Noteaza #FUNKYNATION si intra in echipa noastra, asemenea altor prieteni noi precum Zoltán Márton, Adriana Popescu sau Geia Manole. Incep petrecerile, de la care nu vrei sa lipsesti. Joia ne delectam cu vinuri bine, la Wine, me Please! Vinerea incepem sesiunile de socializare offline, la Social Friday, iar sambata, distractia e in toi, la Dine’n Dance.

Funky Restobar va asteapta. Promitem sa va asteptam cu mixul potrivit intre rafinament, atmosfera relaxanta si distractie. Be funky, be you!

12 Martie, Bucuresti

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.