Transforma-ti smartphone-ul intr-un computer cu noul Samsung DeX


Samsung Galaxy S8 si Galaxy S8+ beneficiaza de performanta necesara pentru a putea fi folosite in regim deskop impreuna cu statia DeX

 

Noile Galaxy S8 si Galaxy S8+ se pot transforma oricand intr-un computer portabil cu ajutorul noului dispozitiv Samsung DeX, ce contribuie la  cresterea  productivitatii, reducand nevoia de dispozitive multiple.

Samsung DeX aduce o experienta desktop completa bazata pe tehnologia Android, care le permite utilizatorilor sa acceseze aplicatii fara efort, sa editeze documente, sa navigheze pe web, sa urmareasca video-uri, sa raspunda la mesaje si nu numai, direct de pe smartphone pe un display mai mare, cu tastatura si mouse.

”Smartphone-ul este cel mai important dispozitiv pe care il folosim in business, iar prin utilizarea noii statii DeX, acesta poate lucra mai eficient. Am dezvoltat Samsung DeX special pentru profesionistul mobil, pentru a-i  putea oferi o experienta flexibila si convenabila de tip desktop. Cu Samsung DeX, utilizatorii din cadrul companiilor pot fi asigurati ca dispozitivul lor mobil si datele utilizate sunt protejate prin platforma de securitate Samsung Knox, care este inclusa in smatphone-ul lor. Samsung DeX redefineste limitele productivitatii”, a declarat Lavinia Sarateanu, Product Manager in cadrul diviziei Telecom a Samsung Electronics Romania.

Prin andocarea noul Galaxy S8 in statia DEX, interfata Android mobila se transforma intr-o interfata de tip desktop, oferind acces la suita Office, de exemplu, pentru cei care au de completat o raportare. DeX-ul conecteaza telefonul la un monitor compatibil HDMI, fiind necersare orice tastaura si mouse compatibile cu sistemele Bluetooth, USB sau RF. Colaborarile principale cu Microsoft si Adobe asigura compatibilitatea Samsung DeX cu Microsoft Office si aplicatii mobile Adobe, precum Adobe Acrobat Reader si Lightroom Mobile, permitand o functionalitate asemanatoare desktop-ului si o interfata de utilizator indisponibila pana in momentul prezent pe un dispozitiv mobil. Pentru utilizatorii dispozitivelor mobile si pentru organizatiile care necesita acces la aplicatii bazate pe sistemul Windows OS, Samsung DeX ofera accesul in siguranta, de la distanta, pe desktop-uri virtuale, prin solutii partenere, care includ Citrix, VMware si Amazon Web Services.

In timpul conexiunii la statia DeX, smartphone-ul este protejat prin intermediul platformei de securitate Samsung Knox. Pentru o securitate sporita, datele de pe telefonul mobil al utilizatorului nu vor fi transmise pe desktop.

Bucuresti, Romania– 04 iulie 201, Samsung Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.