Vonino lanseaza Tableta Magnet M9 si Smartphone-ul Jax QS si sunt disponibile de astazi si pe piata locala


Vonino_Magnet_M9_JAX_QS         Compania americana Vonino, reprezentata in Romania prin distribuitorul Advanced Technologies, introduce pe piata locala tableta Magnet M9 si smartphone-ul Jax QS.

Noile produse sunt deja disponibile in magazine de specialitate din tara la pretul de 929 lei pentru Tableta si de 899 lei pentru smartphone.

 

Tableta Magnet M9 si smartphone-ul Jax QS sunt ultimele doua device-uri performante care aduc plus valoare prin functionalitati si servicii suplimentare, cum ar fi Arpacloud, oferit in exclusivitate pentru produsele companiei. Pachetul de servicii VStorage este oferit gratuit de Vonino impreuna cu ArpaCloud si este singurul de acest fel pe piata din Romania, oferind nu mai putin de 512GB spatiu de stocare in cloud, cu posibilitatea de a face video si music streaming direct pe dispozitiv, fara a fi necesara descarcarea videoclipului sau a melodiei. Acest serviciu, o noutate pentru piata din Europa, este disponibil pe calculator sau pe oricare dispozitiv mobil (telefon sau tableta).

Impreuna cu aceste servicii, Vonino te premiaza cu un voucher cadou si iti acorda sansa sa castigi concursul “VONINO te trimite la Campionatul Mondial de Fotbal, sa-l cunosti pe PELE”. Prin acest concurs, cautam sa rasplatim clientii fideli ai brandului Vonino si promovam ocazia unica de a avea acces la experiente din viata si cariera lui Pelé, jucand “Pele: King of Football”.

 

Caracteristici:

 

MAGNET M9

– ecran de 9 inci cu rezolutie full HD 1.920 x 1.280 pixeli

– processor Quad-Core Cortex A7 la 1.5Ghz

– design slim, cu sasiu si carcasa din aluminiu.

– conectivitate wireless completa: 3G+, WIFI, Bluetooth 4.0, GPS

– stocare interna de 16GB

– camera foto de 5 megapixeli
JAX QS:

– ecran de 5 inci cu rezolutie HD 1.280 x 720 pixeli

– procesor Quad-Core Cortex A7 la 1.3Ghz

– design excelent pentru un plus de confort in timpul utilizarii

– camera foto de 13 megapixeli cu blitz

– conectivitate wireless completa: 3G+, WIFI, Bluetooth 4.0, GPS, NFC

– spatiu de stocare de 16GB

 Dragos Vasile_Vonino

Dupa succesul inregistrat anul trecut (bilantul de afaceri al Vonino Romania, prin Advanced Technologies, fiind in 2013 de 65.000 tablete vandute, 15.000 smartphone-uri livrate, o cifra de afaceri pentru 2013 de 8 milioane de euro si o estimare a cifrei de afaceri pentru 2014 de 14 milioane de euro), compania doreste sa imbunatateasca gama de produse, incercand in permanenta sa anticipeze nevoile si asteptarile clientilor, pentru a lansa intotdeauna produse electronice mai bune si mai atragatoare, ramanand fideli scopului initial, de a pune produse de cea mai buna calitate la dispozitia clientilor cu toate nivelurile de venituri.

“Ne onoreaza interesul tot mai crescut pentru produsele noastre. Pana la sfarsitul anului ne propunem comercializarea in Romania a peste 150.000 de tablete si a 25.000 de telefoane mobile”, a declarat Dragos Vasile, director executiv in cadrul Vonino Romania.

Bucuresti, 9 iulie 2014 – Vonino

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.