Lenovo lanseaza noile laptopuri proiectate pentru consumatorii care iubesc simplitatea


N. METRO High Res

  • Lenovo a prezentat trei noi laptop-uri de consum – Lenovo Z41, Lenovo Z51 si Ideapad 100 – pentru utilizatorii care apreciaza design-ul simplu si functional
  • Lenovo Z41 si Lenovo Z51 (care dispun optional de o camera Intel® RealSenseTM 3D) sunt produse de ultima generatie destinate iubitorilor de muzica si filme
  • Ideapad 100 este ideal pentru consumatorii care au nevoie doar de caracteristicile esentiale ale unui laptop

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) prezinta trei noi laptop-uri de pentru utilizatorii individuali in cadrul Lenovo Tech World, primul eveniment global exclusiv al companiei, care are loc la Beijing si prezinta cele mai noi inovatii tehnologice. Noile laptop-uri Lenovo Z41, Lenovo Z51 si ideapad 100 sunt la fel de versatile precum clientii Lenovo. Chiar daca utilizatorii au nevoie doar sa creeze si sa editeze continut sau isi doresc o experienta multimedia completa pentru a se bucura de muzica si clipuri video, noile laptop-uri Lenovo Z41, Lenovo Z51 si Ideapad 100 sunt ideale pentru utilizatorii care apreciaza un design simplu si functional.

 

N. METRO High Res

Lenovo Z41 si Lenovo Z51 – statii de lucru de ultima generatie pentru iubitorii de muzica si filme

Noile laptop-uri Lenovo Z41 si Lenovo Z51, de 14, respectiv 15 inch, sunt in mod egal centre de divertisment pentru acasa, cat si statii de lucru puternice. Cu un ecran FHD uimitor, placa grafica AMD optionala si si sistem Dolby® DS 1.0 Home Theater® Surround pentru sunet si efecte vizuale clare, laptop-urile sunt ideale pentru video streaming si descarcarea melodiilor si jocurilor. Noile laptop-uri Lenovo Z41 si Lenovo Z51 vin cu o tehnologie WiFi 802.11 a/c avansata si maresc de pana la trei ori[1] viteza conexiunii la internet comparativ cu laptop-urile obisnuite, pentru navigare pe web, streaming si descarcare de continut mult mai rapide. Proiectate pentru productivitate, noile laptop-uri sunt echipate cu cele mai noi procesoare Intel® Core™ i7 si dispun de pana la 1 TB spatiu de stocare. Lenovo Z51 si Lenovo Z41 ies in evidenta prin optiunile lor de culoare: negru abanos, alb mat si rosu aprins (pentru modelele cu diagonala de 14 inci).

[1] Mareste de pana la trei ori viteza de conectare la Internet fata de 802.11 b/g/n.

Lenovo a creat laptop-ul ideapad 100 pentru clientii care au nevoie doar de caracteristicile cele mai importante, cum ar fi navigarea pe Internet, crearea de continut si gestionarea listelor. Acesta vine in configuratii cu procesor Intel® BayTrail-M N3540, de pana la 500 GB de spatiu de stocare pe HDD si placa video integrata Intel® Graphics, care ofera procesare rapida, spatiu amplu de dstocare si imagini de calitate. Noul laptop ideapad 100 functioneaza pana la 4 ore[1] fara a fi conectat la o sursa de curent, astfel incat utilizatorii sa poata lucra, naviga online si viziona clipuri video cu intreruperi minime. Cu dimensiuni de doar 20,2 mm pentru diagonala de 14 inci si 22,6 mm pentru cea de 15 inci, laptop-ul subtire si elegant ideapad 100 vine cu finisaje de culoarea negru abanos care il fac sa se diferentieze de un design pentru modele entry-level. Pornind de la un pret incredibil de accesibil de 249 dolari, noul ideapad 100 se potriveste cu aproape orice buget.

Disponibilitate:

Noul laptop Lenovo Z51 de 15 inch va fi disponibil incepand cu luna iunie la partenerii autorizati Lenovo. Noul laptop Lenovo Z51 laptop cu camera optionala Intel® RealSenseTM 3D cu procesor Intel® Core™ i5 si memorie de 8GB are un pret de pornire de la 2999 lei.

Noile notebook-uri Lenovo Ideapad 100 de 14 si 15 inci vor fi disponibile la partenerii autorizati Lenovo. Pretul va porni de la 1499 RON lei.

 

BEIJING, 27 mai 2015 – Lenovo

 

[1] Durata de viata a bateriei (si numarul de reincarcari) variaza in functie de factori precum setările sistemului si utilizare.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.