Canon recompensata cu prestigioasele premii EISA pentru solutiile de imagistica


EISA2013_6D                Canon anunta primirea a trei premii din partea prestigioasei Asociatii europene pentru imagine si sunet (EISA). EOS 100D a primit premiul “Cea mai buna camera europeana SLR”, obiectivul EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x a primit distinctia “Cel mai bun obiectiv profesionist”, iar Canon EOS 6D a castigat la categoria “Cea mai buna camera SLR pentru entuziasti”, distinctii care reflecta calitatea deosebita a produselor Canon din gama DSLR si obiective pentru anul 2013-2014.

Premiile EISA sunt oferite in functie de voturile acordate de paneluri de editori care lucreaza pentru 50 cele mai importante reviste de specialitate din 18 tari. Premiile valideaza produsele ce combina cele mai avansate tehnologii, caracteristicile cele mai dorite si designul de top. Anul acesta, EOS 100D, EOS 6D si obiectivul EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x au fost considerate cele mai bune din clasele lor, prin indeplinirea tuturor criteriilor de jurizare.

Steve Marshall, Product Marketing Division, Consumer Imaging Group, Canon Europe: “ Produse de cea mai buna calitate, ce permit exprimarea creativa, este ceea ce defineste filosofia Canon. Este motivul pentru care suntem onorati de primirea acestor premii. Prin oferirea de produse si tehnologii cu adevarat inovative sprijinim viziunea noastra de a-i sustine pe fotografi, indiferent de nivelul lor, sa avanseze in evolutia lor in aceasta lume a imaginii. Produsele premiate sunt exemple excelente ale viziunii noastre, iar recunosterea lor de catre juriul EISA este o marturie a calitatii lor.”

EISA2013_100DCea mai buna camera SLR europeana: Canon EOS 100D

Panelul EISA care a selectat Canon EOS 100D a mentionat urmatoarele: “Canon EOS 100D este cel mai mic si mai usor DSLR cu senzor APS-C din lume. In calitate de camera reflex, ofera un nivel ridicat de performanta si este compatibia cu accesoriile si obiectivele familiei EOS, chiar daca unele dintre ele vor parea foarte mari pe langa acest aparat de dimensiuni reduse. Corpul micsorat va fi pe placul celor care prefera o camera mica, portabila si usoara, dar care permite utilizatorului tot controlul de care are nevoie pentru fotografii creative. O intreaga colectie de moduri automate si operarea de pe ecranul tactil fac posibila folosirea foarte usoara a acestei camere chiar si pentru cei care abia descopera fotografia, in timp ce senzorul cu 18 milioane de pixeli ofera imagini la calitate de top”

Cel mai bun obiectiv euEISA2013_200-400mmropean profesionist: Canon EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x

Despre EF 200-400mm f/4L Extender 1.4x, panelul EISA a precizat: “O mare realizare pentru lumea opticii, acest teleobiectiv full-frame cu stabilizare deschide o noua era in industrie. Canon EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x integreaza un teleconvertor ce permite fotografilor sa schimbe distanta focala intr-o secunda. Cu teleconvertorul incorporat in designul obiectivului, acesta poate fi activat in siguranta chiar si in conditii nefavorabile, fara a expune senzorul si oglinda camerei. Folosind convertorul, obiectivul ofera o distanta focala de 280-560mm cu f/5.6, iar pentru cei care au nevoie de un zoom si mai puternic, este compatibil cu convertorul Canon Extender EF 2x III. Desi pentru un fotograf entuziast este un obiectiv foarte scump, calitatea optica deosebita garanteaza rezultate fara compromisuri pentru imagini de sport si natura.”

EISA2013_6DCea mai buna camera SLR pentru entuziasti: Canon EOS 6D

Panelul EISA, despre Canon EOS 6D: “Acest echipament ofera multe dintre functiile, caracteristicile si beneficiile corpurilor profesionale full-frame ale Canon, dar la un pret mult mai accesibil. Unele dintre caracteristici chiar le depasesc in materie de performante pe cele ale Canon EOS 5D Mark III, de exemplu autofocusul in conditii de iluminare slaba – este si mai rapid si mai eficient. Cu beneficiile pe care le aduce senzorul full-frame cand vine vorba de zgomot de imagine, largime de expunere si gama dinamica mare, EOS 6D ofera, de asemenea, o intarziere de declansare de doar 47m/s si fotografiere in rafala cu o rata de 4,5cps de pana la la 1250 de cadre. EOS 6D, cel mai mic aparat full-frame, beneficiaza de Wi-Fi si GPS si este o optiune excelenta pentru fotografii entuziasti.”

BUCURESTI, ROMANIA, 16 august 2013 – Canon Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.