NVIDIA VRWorks si GameWorks seteaza un nou standard grafic in Eve Valkyrie


CCP Games a lansat modul grafic Ultra pentru EVE: Valkyrie, care imbunatateste fidelitatea grafica si nivelul de imersiune. Noul nivel de performanta grafica este posibil datorita tehnologiilor NVIDIA VRWorks si a tehnicilor grafice NVIDIA GameWorks.

 

EVE: Valkyrie este un joc multiplayer de lupta aeriana, care se desfasoara in universul EVE Online, fiind construit pentru a fi jucat cu casti de realitate virtuala. Acesta foloseste tehnici de randare NVIDIA Lens Matched Shading pentru a imbunatati performanta si calitatea, permitandu-le jucatorilor sa se bucure de modul Ultra la un framerate ideal.

Un mod de iluminare dezvoltat de NVIDIA si incorporat de CCP pentru EVE: Valkyrie foloseste efectele de iluminat fizice, de inalta calitate, din cadrul NVIDIA Volumetric Lighting pentru a adauga raze captivante de lumina scenelor si nivelurilor.

 

EVE: Valkyrie include, de asemenea, o noua tehnica dezvoltata de NVIDIA, numita Multi-Sample G-Buffer Anti-Aliasing, care imbunatateste anti-aliasingul prin reducerea vizibila a marginilor geometrice, oferindu-le jucatorilor o experienta vizuala superioara.

Modul Ultra imbunatateste lumina in cabina de pilotaj oferind o fidelitate superioara a suprafetelor stralucitoare si prin sporirea calitatii luminilor si umbrelor in toate zonele si la toate nivelurile. Acest mod imbunatateste si fidelitatea reflexiilor si nuantelor si adauga o lumina dinamica proiectilelor.

 

Impreuna, aceste imbunatatiri si tehnologii ofera o experienta vizuala mai realista si mai aproape de realitate, o imersiune si un sentiment de prezenta mai puternice. Modul Ultra este disponibil in ultimul update EVE: Valkyrie.

 

VRWorks este compatibil cu Unreal Engine 4.16

 

NVIDIA lanseaza o noua ramura VRWorks a versiunii 4.16 Unreal Engine, care adauga suport pentru NVIDIA VRWorks. Prin intermediul acestei ramuri, dezvoltatorii Unreal care folosesc cea mai recenta versiune pot beneficia de o serie de functii precum Lens Matched Shading, Single Pass Stereo, VR SLI si Multi-res Shading.

Lens Matched Shading foloseste functiile hardware NVIDIA Pascal pentru a imbunatati Multi-Res Shading, optimizand randarea si asigurand compatibilitatea dintre framebuffer si rata de afisare a pixelilor pentru o performanta optima.

Single Pass Stereo, o alta tehnologie exclusiva Pascal, reduce latimea de banda geometrica cu aproape 50% eliberand astfel, resurse pretioase pentru a permite scene mai complexe si texturi mai mari.

VR SLI le ofera dezvoltatorilor sansa de a beneficia de sistemul multi-GPU pentru performante de top.

Ramura VRWorks 4.16 a UE4 este disponibila tuturor abonatilor UE4 Github.

VRWorks prioritar in Unity 2017.1

NVIDIA VRWorks, impreuna cu functiile MRS, SPS, LMS si VR SLI, este acum disponibil pentru toti dezvoltatorii Unity 2017.1. Unity 2017.1 include extensii grafice noi care imbunatatesc pluginul VRWorks. Pluginul VRWorks este disponibil in Unity Asset Store.

14 Iulie 2017, Bucuresti – NVIDIA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.