Ashlie Dias este noul Executive Chef Sheraton Bucurest


Ashlie Dias este, de la inceputul lunii mai, noul Executive Chef al hotelului Sheraton Bucuresti. Intreg conceptul de F&B a trecut printr-un amplu proces de redefinire, respectand cele mai inalte standarde de calitate ale unui hotel de 5 stele. Echipa condusa de Ashlie Dias a refacut meniul Avalon, meniul cofetariei Centro, cel al Centro Bar, dar si pe cel destinat evenimentelor.

Ashlie Dias, unul dintre cei mai importanti Chefi din Romania, are peste 18 ani de experienta ca Executive Chef si o vasta expertiza in crearea de retete si conceperea de meniuri. Ashlie s-a perfectionat la Culinary Institute of America, una dintre cele mai prestigioase scoli de profil din lume, de unde a primit distinctia de Executive Chef. Dupa mai bine de 14 ani de activitate pe vase de croaziera, perioada in care a interactionat si a experimentat in plan culinar diverse bucatarii, Ashlie s-a mutat in Romania unde, din 2010 si pana in 2017 a fost Chef la un binecunoscut hotel de 5 stele din Bucuresti.

Avalon lanseaza un meniu nou, eclectic si rafinat

Ashlie Dias aduce la Avalon un concept unic prin abordarea creativa si eclectica a meniului. Influentelor mediteraneene li se adauga rafinamentul bucatariei frantuzesti sau exotismul celei asiatice, pastrand, pentru fiecare preparat un element local. Astfel, in fiecare sezon sunt integrate in meniu ingrediente de baza locale, furnizate de producatori certificati.

Meniul eclectic, gustul desavarsit al preparatelor si atmosfera relaxanta pozitioneaza Avalon in categoria ”elegant casual dining”.

Ashlie Dias recomanda din noul meniu Avalon ”Line caught blue fin Tuna with Edamame persillade, skillet vegetables”, un preparat care surprinde prin imbinarea stilului de preparare francez cu ingredinete specific japoneze, alaturi de cele mai savuroase legume romanesti; ”Risotto with spinach and smoked cheese, roasted cherry tomatoes”, care imbina intr-un preparat specific Italiei cel mai bun cascaval afumat romanesc, rosii si spanac proaspat, de productie locala sau ”Slow cooked beef Ribs, scallion mashed potatoes, sautéed vegetables, roasted garlic”.

Bucuresti, 31 mai – Sheraton Bucuresti

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.