Epson lanseaza 28 de proiectoare cu functii smart pentru scoli si companii


eb-695wi

  • Noile modele ofera functii smart precum controlul prin gesturi, duplicarea ecranului si modul de lucru la distanta prin apeluri video Skype
  • Cu un portofoliu extins, Epson isi va mentine pozitia de lider pe piata in 2017

Epson lanseaza patru serii noi de proiectoare pentru mediul corporativ, pentru intreprinderile mici si mijlocii, dar si pentru mediul educational din Romania. Seriile EB-1400, EB-600, EB-1700 si EB-2000 ofera imagini la o calitate recunoscuta pentru tehnologia 3LCD si multe functii “smart” dezvoltate pentru a fi compatibile cu dispozitivele mobile si modul de lucru in colaborare specific mediului de business.

img_20170302_103805

“Ne-am pastrat pozitia de lider pe piata de proiectoare pentru ca am adus constant pe piata noi tehnologii si o oferta vasta de modele. Acum lansam nu mai putin de 28 de proiectoare in patru serii adresate corporatiilor, IMM-urilor sau scolilor. Cu un portofoliu atât de extins, orice client va gasi modelul potrivit la noi, indiferent de specificatiile cerute. Inovatia sta in ADN-ul Epson si, cu noua gama si noile tehnologii, ne vom mentine prima pozitie in piata si in 2017,” a declarat Simona Decuseara (foto), Sales & Marketing Manager Epson pentru pietele din Romania si Bulgaria.

 

Noile modele pentru companii mari si IMM-uri

Seriile EB-1700 si EB-2000 sunt concepute pentru prezentari Full HD eficiente, cu o imagine luminoasa de calitate, pentru companiile care au nevoie de solutii ultra-portabile sau de modele cu functii avansate pentru partajarea in retea. In plus, seria EB-1400 este conceputa pentru modul de lucru modern, in colaborare, fie ca participantii se afla in aceeasi camera sau lucreaza prin Skype din zone diferite ale globului.

eb-2255u-medium

Proiectoarele utilizeaza cea mai noua tehnologie, iar prezentarile realizate vor avea culori realiste pe ecrane cu dimensiuni scalabile pâna la 300 de inci, la rezolutie Full HD. Pe lânga faptul ca sunt cea mai accesibila modalitate de a obtine o imagine de asemenea dimensiuni, sunt ideale pentru crearea unui mediu de lucru modern, interactiv si productiv. Indiferent daca merg la o prezentare pe teren cu modelul ultra-portabil EB-1795F sau daca realizeaza prezentari impresionante la birou cu modelul EB-2265U, participantii la intâlniri vor beneficia de imagini bogate in detalii, la o rezolutie Full HD 1080p. Mai mult, tehnologia 3LCD ofera o luminozitate pe alb si pe culoare la acelasi nivel inalt, culorile fiind reprezentate fidel.

eb-1795f-medium

EB-1795F incape cu usurinta intr-o geanta de laptop si are numeroase caracteristici “smart” si poate fi configurat usor pentru o prezentare la minut, cum ar fi: identificarea automata a sursei, corectia trapezului pe orizontala si verticala, incadrare pe ecran si NFC pentru o conexiune rapida cu smartphone-uri si tablete.

 

EB-2265U face parte dintr-o serie de modele potrivite atât pentru business, cât si pentru mediul educational, pentru ca ofera imagini de calitate mai mari, scalabile pâna la o dimensiune a ecranului de 300 de inci. Modelele din aceasta serie includ functia de duplicare a ecranului si pot fi conectate in retea cu pâna la 50 de PC-uri. In plus, configurarea se realizeaza usor, datorita asistentei la focalizare, corectiei trapez automate, functiei de copiere a setarilor OSD, precum si datorita numeroaselor optiuni de conectare (Wi-Fi, LAN, WiDi si HDBaseT).

 

Modele din seria EB-1400 au fost concepute pentru spatii de lucru moderne, in care se lucreaza in colaborare. Proiectoarele au multiple posibilitati de interactivitate si afiseaza o imagine de pana la 100 de inci. De exemplu, cu modelul de top EB-1460Ui, participantii pot sustine prezentari in timp ce impart ecranul cu un coleg printr-o conferinta video Skype. Tehnologia tactila si cele doua creioane interactive ale proiectorului le permit utilizatorilor sa deruleze usor slide-urile prezentarii, iar cu ajutorul aplicatiei iProjection pot partaja si reda wireless diferite tipuri de continut de pe dispozitivele mobile iOS si Android.

 

Pentru mediul educational

Seria EB-600 ofera interactivitate si o conectivitate avansata pentru salile de curs unde este nevoie de o imagine de calitate pentru captarea atentiei celor prezenti. Aceste proiectoare de top pentru distante ultra-scurte utilizeaza cea mai noua tehnologie si permit partajarea continutului prin modalitati multiple de interactivitate. Mai mult, tehnologia tactila si cele doua creioane interactive le permit studentilor sa participe la curs prin scriere sau trasare directa pe imaginile proiectate, fara a fi necesare dispozitive mobile sau PC-uri. Datorita functiei imbunatatite de moderator a software-ului EasyMP Multi-PC Projection, profesorii vor putea sa afiseze continutul trimis de pe dispozitivele mobile a pâna la 50 de studenti.

 

Pentru prezentari cu un auditoriu larg, modelul de top al gamei, EB-696Ui ofera functionalitati de impartire a ecranului, interactivitate in ecrane multiple si are capacitatea de a controla direct o camera pentru documente. In plus, dispune un difuzor de 16 W integrat si de o intrare pentru microfon.

Bucuresti, 2 martie 2017 – Epson Romania

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.