Samsung a prezentat noua serie de monitoare curbate de jocuri cu tehnologie Quantum Dot


dsc03175           Samsung Electronics a prezentat in Romania noile monitoare curbate cu tehnologie Quantum Dot, special create pentru gameri. Modelele sunt disponibile in variantele de 24”, respectiv 27”. Tehnologia Quantum Dot permite redarea unor imagini vii si naturale, contrastul de 3000:1 oferind detalii impresionante.

Monitoarele au un design optim, ce permite ajustarea pe verticala si pe orizontala, pentru maximizarea confortul utilizatorilor. Datorita unghiului de vizualizare de 178si a razei de curbura de 1.800R, experienta de gaming este imbunatatita.

Monitor Quantum Dot pentru gameri

Monitoarele CFG70 de 24“ si 27“ vin cu interfata „Gaming UX” si cu optiuni avansate de calibrare, pentru optimizarea imaginilor, in jocuri de tip FPS, RTS, RPG si AOS.

samsung_gamingmonitor_cfg70samsung_gaming

In timpul jocului, gamerii pot vizualiza si regla toate setarile esentiale, de la timpul de raspuns, la rata de reimprospatare a imaginii, prin accesarea meniului. Tastele usor accesibile pentru comenzi rapide, situate pe partea din fata si din spate a monitorului, le ofera utilizatorilor si mai multe optiuni pentru a actualiza rapid parametrii de gameplay utilizati frecvent.

Tehnologia Quantum dot, combinata cu avantajele ecranului VA curbat, ofera o imagine extraordinara, care ajuta gamerii sa obtina cele mai bune rezultate. In plus, datorita interfeţei grafice, orice utilizator poate sa ajusteze setarile rapid si intuitiv, indiferent de tipul de joc”, a declarat Victor Armaselu, CE Director Samsung Electronics Romania.

dsc03172Monitorul are un timp de raspuns de 1ms MPRT si  dispune de o rata de refresh de 144 Hz. Astfel, pasionatii de jocuri se pot bucura de performante exceptionale, mai ales in shootere. In plus, modelul integreaza si tehnologia AMD FreeSync™.

Bucuresti – 28 februarie 2017Samsung Electronics Romania

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.