AVSTORE.RO devine Premium Retailer SONY si Exclusive Retailer SONY Signature


dsc08382            AVstore.ro, cel mai spectaculos showroom Hi-Fi din Romania si lider pe piata in materie de solutii Home Audio si Home Cinema, devine Premium Retailer SONY, fiind singurul retailer roman care, prin exclusivitatea gamei Signature, integreaza toata gama audio-video a producatorului japonez.

 

Signature, cea mai noua gama high-end lansata de Sony, este si cea mai performanta gama audio creata de compania japoneza pentru a duce redarea sunetului la un alt nivel.

Tandemul dintre castile MDR-Z1R si amplificatorul de casti TA-ZH1ES din gama Signature reprezinta un sistem Hi-Res impresionant chiar si pentru cei mai pretentiosi audiofili. Seria Signature este completata de NW-WM1Z Walkman, un player cu un design neconventional ce reuseste sa redea un sunet superior indiferent de volum.

 

Odata cu demararea parteneriatului, AVstore prezinta si cele mai noi produse SONY lansate la IFA Berlin 2016, drintre care amintim seria de televizoare ZD9 sau castile MDR-1000x cu tehnologie Noise Cancelling revolutionara.

dsc08386

In showroom-ul AVstore am intalnit cel mai bun mediu de testare, ideal pentru produse de acest nivel, iar atmosfera si consultantii asigura o experienta Hi-Fi cu adevarat remarcabila”, afirma Lucian Radulescu, Cluster Head Sony Romania.

 

Pasionatii de muzica si continut video pot testa in living-ul casei AVstore din zona Cotroceni solutii video (televizoare si proiectoare), sisteme de sunet Hi-Fi stereo si surround, casti, amplificatoare pentru casti sau playere portabile.

 

Ne bucuram de parteneriatul strategic cu Sony avand in vedere preocuparea comuna pentru oferirea unor solutii high-end pentru cei ce vor sa se bucure de o calitate audio-video superioara.

Punem accent atat pe experienta unica de care se bucura cei ce ne viziteaza in showroom, cat si pe a-i inspira in pasiunea pentru sunet si imagine. Ne bucuram sa impartasim cunostintele noastre in domeniile Hi-Fi, Home Audio & Home Video cu cei care ne viziteaza. Ne-am asumat aceasta misiune de educare a publicului si, ca atare, o translatam si in digital (site, newsletter, social media), unde cream review-uri si tutoriale video pentru cei pasionati si interesati sa afle informatii noi si de ultima ora.”, a precizat Bogdan Stefan, Managing Partner AVstore.ro

dsc08380dsc08400

 

Clientii AVstore.ro pot achizitiona, dar si oferi produsele Sony prin voucherele cadou pe care le gasesc pe site.

5 Octombrie 2016, AVstore – Bucuresti

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.