Digi Mobil anunta lansarea serviciul de date 4G si in banda de frecvente 2100 Mhz


Digi Mobil1            RCS & RDS anunta astazi, 6 octombrie,  lansarea serviciilor de comunicatii mobile 4G in banda de frecvente de 2100 Mhz (banda 1 LTE), incepand cu 20 octombrie 2016. Utilizatorii Digi Mobil din Oradea si Pitesti vor fi primii care vor beneficia de acces la tehnologia 4G in banda noua de 2100 Mhz, urmand ca pana in ianuarie 2017, aceasta sa fie implementata gradual in orasele: Bucuresti, Cluj, Timisoara, Brasov, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Sibiu, Galati, Targu Mures, Satu Mare, Ramnicu Valcea, Drobeta Turnu Severin, Resita, Slatina, Hunedoara, Valea Prahovei si zona Rasnov, Zarnesti, Moeciu si Bran.

Prima etapa a noului proiect va continua pana in iunie 2017, urmand sa acopere si alte localitati, precum si litoralul romanesc, numarand peste 1100 de statii de baza. In acelasi timp, compania continua si extinderea retelei Digi Mobil in banda de frecvente de 2600 Mhz (banda 38 LTE), numarul de statii de baza in aceasta frecventa urmand sa ajunga la aproape 1000 pana la sfarsitului acestui an.

Din 20 octombrie, serviciul de date bazat pe tehnologia 4G pe frecventa de 2100 Mhz, va fi disponibil la toate pachetele Digi Mobil care asigura accesul la 4G. Astfel, accesul la serviciile 4G se va realiza complementar in benzile 2100 Mhz si 2600 Mhz (banda 1 si banda 38 LTE).

Pachetele de date sunt concepute pentru a raspunde nevoilor si cerintelor clientilor Digi Mobil: voce, trafic de date mobile NELIMITAT la toate pachetele, o gama variata de echipamente si continut media gratuit prin aplicatia Digi Online si platforma Digi Play.

Tehnologia 4G le aduce clientilor Digi Mobil o experienta mai buna in utilizarea serviciului datorita vitezelor crescute la internet. O viteza mai mare la internetul mobil va permite, pe langa o navigare mult mai rapida, si folosirea aplicatiilor, a serviciilor de streaming video sau pur si simplu incarcarea fisierelor de dimensiuni mari.

 

Preturile abonamentelor Digi Mobil incep de la 2 euro/luna (TVA inclus) si includ, in functie de pachetul ales, minute nelimitate in reteaua Digi (fix-mobil), dar si in alte retele nationale si internationale (fix-mobil), sute de SMS-uri, trafic lunar de date mobile de pana la 10 GB in reteaua 3G si de pana la 30 GB la in reteaua 4G, la viteze nerestrictionate.

 

In plus, clientii Digi Mobil isi pot achizitiona terminale compatibile cu tehnologia 3G si/sau 4G (frecventa 2100 MHz – LTE FDD, banda 1 si/sau 2600 MHz – LTE TDD – banda 38), care le vor aduce avantajul de a utiliza reteaua in cele mai bune conditii. Compania le ofera clientilor sai posibilitatea de a achizitiona telefoanele cu plata in rate, fara dobanda.

 

Atunci cand ies din zona de acoperire 4G, clientii Digi Mobil se conecteaza la reteaua de date 3G a Digi Mobil, consumand din traficul de date aferent fiecarui abonament, peste tehnologia 3G.

6 Octombrie, Bucuresti – RCS & RDS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.