ELKO prezinta arhitectura solutiei Industrial Internet of Things de la Moxa


Moxa Solutions Architecture            ELKOTech Romania, companie membra a grupului ELKO, anunta lansarea de catre Moxa a celei mai recente arhitecturi a solutiei Industrial Internet of Things (IoT) pentru a ajuta clientii sa acceseze potentialul aplicatiilor industriale de tip machine-to-machine. Solutiile Industrial IoT reinventeaza procesele de business prin economisirea energiei, eficienta operationala si productivitatea crescuta pentru aplicatii industriale atat in sistemele moderne, cat si in cele cu tehnologie invechita.

Arhitectura convergenta Ethernet

Conform unui studiu recent realizat de compania Nexus, la care au participat sute de profesionisti din domeniul IoT, 77% dintre cei intervievati au indicat interoperabilitatea ca fiind cea mai mare provocare in ceea ce priveste aplicatiile Industrial IoT existente pe piata in acest moment. Moxa ofera un portofoliu de solutii complete care includ capabilitati de conectivitate ce acopera toate industriile si care permit comunicarea si colaborarea intre diferite dispozitive, tehnologii si oameni prin intemediul arhitecturii industriale convergente Ethernet descrisa mai jos:

  • Infrastructura de retea

Infrastructura de retea Moxa ofera componentele esentiale pentru a construi solutii de comunicare robuste, atat cablate, cat si wireless, pentru aplicatii industriale critice, cu o atentie deosebita pentru fiabilitatea dispozitivelor, disponibilitatea conexiunilor, securitatea cibernetica si managementul facil al acestora.

  • Computere industriale

Moxa ofera computere industriale bazate pe procesoare de tip RISC si x86 proiectate pentru a functiona in cele mai dificile conditii. Un exemplu perfect de dispozitiv care ofera o performanta dovedita in medii dure este computerul industrial Moxa V2403 – prima solutie la nivel mondial care functioneaza intr-o gama de temperaturi extinse (intre -40 si 75°C) si care dispune de conectivitate 4G LTE.

  • Solutii de conectare a dispozitivelor

Produsele de conectivitate Moxa fac legatura intre diverse dispozitive si retelele industriale bazate pe protocoale Ethernet. Clientii pot realiza astfel integrarea fara intreruperi intre sistemele moderne si cele uzate moral.

Retele de incredere, servicii sincere reprezinta promisiunea pe care o sustine Moxa pentru conectivitatea solutiilor ndustrial IoT. CaInalele de vanzare si serviciile Moxa sunt disponibile la nivel global prin parteneri, pentru a fi mai aproape de clienti, pentru a le intelege mai bine nevoile si pentru a raspunde mai rapid solicitarilor. In Romania solutiile Moxa se distribuie prin canalul de parteneri ELKOTech Romania.

Bucuresti, 11 iulie 2016 – ELKOTech Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.