Uber lanseaza Uber Weekend Destinations: curse mai ieftine catre mai multe locuri din Bucuresti


Uber Weekend Destinations              Uber a incheiat parteneriate cu mai multe locuri de petrecut timpul liber din Bucuresti si lanseaza Uber Weekend Destinations: o serie de destinatii de week-end unde utilizatorii Uber vor beneficia de un discount de 20% la toate cursele catre si dinspre acele locuri, precum si de produse din partea casei sau reduceri la destinatie.

Destinatiile de weekend recomandate de Uber pana acum sunt Coftale, Hard Rock Cafe, JourneyPub, Social1, Stadio, No Exit escape rooms si Orhideea Health & Spa. Uber va actualiza pe toata durata campaniei lista destinatiilor de weekend recomandate cu alte restaurante, terase, baruri, cluburi, piscine, sali de fitness sau orice alt loc unde utilizatorii pot avea o experienta deosebita alaturi de familie sau prieteni.

Astfel, o cursa din Piata Unirii pana la HardRock Cafe va fi de aproximativ 14 lei in week-end, fata de aproximativ 18 lei in timpul saptamanii, in conditii de trafic normal.

“Uber e un oras plin de viata. Prin Uber Weekend Destinations, ii incurajam pe ultilizatorii nostri sa descopere mai multe locuri din Bucuresti unde isi pot petrece timpul cu prietenii si familia. Este si modul nostru de a contribui la dezvoltarea business-urilor locale care fac din Bucuresti unul din cele mai dinamice orase din Europa de Est” a spus Irina Scarlat, Marketing Manager, Uber Romania.

Lista destinatiilor de weekend recomandate de Uber si a beneficiilor oferite din partea casei, pe blog.

Campania este valabila pana pe 31 august 2016, atat pentru utilizatorii noi, cat si pentru utilizatorii existenti, sambata si duminica, in limita a 30 de curse pentru fiecare utilizator.

 

Cum functioneaza Uber Weekend Destinations

  • introdu in aplicatie una din destinatiile de weekend recomandate de Uber
  • introdu codul promotional corespunzator destinatiei alese. Codurile sunt disponibile pe blog.
  • Cheama o masina: un sofer partener va ajunge la tine in cateva minute pentru a te duce la destinatie
  • la destinatie, arata personalului sumarul cursei primit pe mail si vei beneficia de oferta speciala pentru utilizatorii Uber (un produs din partea casei, un discount sau o experienta deosebita)
  • La final, deschide aplicatia si cheama un nou Uber pentru a te aduce acasa sau la urmatoarea destinatie – vei beneficia din nou de reducerea de 20%
  • Odata ce ai introdus codul promotional in aplicatie, acesta va ramane activ pe toata durata verii, iar tu te vei bucura de reducerea de 20% de cate ori vei reveni.

Bucuresti, 7 iulie – Uber

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.