Ericsson prezinta Internetul Tuturor Lucrurilor, 5G si cloud in aceasta saptamana la Bucuresti


DSC09692         Tehnologia mobila, internetul broadband si serviciile in cloud se extind rapid, devenind elemente cheie ale transformarii digitale pentru toate industriile, serviciile publice si orase. Asa cum arata si cea mai noua editie a studiului Ericsson Mobility Report, Internetul Tuturor Lucrurilor (IoT) va acapara telefoanele mobile, acestea urmand sa devina cea mai mare categorie de dispozitive conectate pana in 2018. Mai mult decat atat, dintre cele 28 de miliarde de dispozitive ce vor fi conectate pana in 2021, aproape 16 miliarde vor fi dispozitive IoT.

Roadshow-ul Ericsson „Transformam ideile in realitate” exploreaza alaturi de clienti, parteneri, inovatori si autoritati modurile in care tehnologia ajuta la transformarea business-ului furnizorilor de servicii si altor industrii, cu accent pe digitalizare, IoT, cloud, drumul catre 5G si virtualizare.Toate acestea in contextul Orasului Inteligent, locul in care tehnologiile se intalnesc pentru a imbunatati viata oamenilor, companiilor si societatii.

Experti din intreaga lume, inclusiv din Centrul de Servicii Globale Ericsson Romania, vor prezenta si demonstra tehnologii si servicii ICT de ultima generatie.

DSC09679

„Sunt foarte entuziasmat ca vom gazdui Roadshow-ul Ericsson in Bucuresti si anul acesta”, a spus Giovanni Dalla-Vedova (foto), Country Manager Ericsson Romania si Ericsson Head of Sales for Romania and Moldova. „Acesta s-a dovedit a fi o platforma excelenta pentru continuarea dialogului deschis cu clientii si partenerii nostri, inovatori si autoritati, cu privire la modul in care putem folosi tehnologia pentru a permite transformarea digitala a industriei din Romania in beneficiul tuturor. Timp de mai bine de 22 de ani, Ericsson a contribuit activ la dezvoltarea Romaniei catre o Societatea Permanent Conectata, atat prin inovatiile tehnologice aduse in tara, cat si devenind unul dintre cei mai mari angajatori din sectorul IT&C local.”

Roadshow-ul Ericsson „Transformam ideile in realitate” are loc in Bucuresti intre 14 si 16 iunie si are ca invitati operatori, reprezentanti ai autoritatilor si industriilor locale, jurnalisti si angajati ai companiei. Toti participantii vor avea oportunitatea sa participe la un dialog interesant despre modul in care noile tehnologii pot fi folosite pentru a avansa economia Romaniei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.