Fondatorii si proprietarii Miele prezenti in Romania pentru lansarea primului frigider cu front de tabla neagra, pe care se poate desena cu creta


DSC02875

  • Reinhard Zinkann si Dr. Markus Miele, fondatorii si proprietarii Miele, sunt prezenti in Romania pentru lansarea primului frigider cu front de tabla neagra, pe care se poate desena cu creta

 

  • In Romania, compania este prezenta prin Miele Appliances si fabrica de subansamble electronice Miele Tehnica de la Brasov

Dr. Reinhard Zinkann si Dr. Markus Miele, fondatorii si proprietarii Miele, sunt prezenti in Romania, una dintre putinele tari in care producatorul german de electrocasnice este prezent atat cu divizia de vanzare si distributie, Miele Appliances, cat si cu o fabrica de componente, Miele Tehnica de la Brasov.

DSC02878

Dr. Reinhard Zinkann si Dr. Markus Miele, fondatorii si proprietarii Miele, sunt prezenti in Romania, una dintre putinele tari in care producatorul german de electrocasnice este prezent atat cu divizia de vanzare si distributie, Miele Appliances, cat si cu o fabrica de componente, Miele Tehnica de la Brasov.

„Pentru Miele, Romania este una dintre tarile cu cel mai rapid ritm de crestere din lume. Anul trecut, am crescut cu 64% si trendul se mentine si anul acesta. Romania este in continuare atractiva pentru investitori, iar Miele analizeaza extinderea pe aceasta piata, pe fondul unei evolutii pozitive inregistrate in ultimii ani”, declara Dr. Markus Miele (foto).atoare cu front din sticla

Potrivit estimarilor Miele, in urmatorii trei ani, piata de electrocasnice va continua sa inregistreze cresteri de minimum 10% pe an.

DSC02877

„Piata de electrocasnice din Romania se maturizeaza de la an la an, iar fata de 2007, cand am deschis operatiunile cu Miele Appliances, observam o atentie si mai mare din partea consumatorului pentru calitate, design premium si tehnologie de ultima generatie. La Miele, ne-am setat ca scop principal sa avem, pe langa cele mai fiabile produse, si cele mai avansate tehnologii in materie de electrocasnice premium inaintea tuturor”, declara Dr. Reinhard Zinkann (foto).

Dr. Reinhard Zinkann si Dr. Markus Miele sunt prezenti in Romania pentru lansarea primului frigider din lume cu front de tabla neagra, pe care se poate desena cu creta

“Designul noului frigider da o nota vesela si ofera prospetime bucatariei. Clientii isi pot nota lista de cumparaturi, mesaje pentru persoanele dragi, iar copiii pot fi creativi desenand pe frigider. Este, practic, un produs pentru intreaga familie”, declara Loredana Butnaru, director Miele Romania.

DSC02895

Functii cheie ale noului frigider

Blackboard Edition face parte din generatia de aparate frigorifice K20.000, care se diferentiaza prin designul si caracteristicile minimaliste. Frigiderele din noua gama dispun de functia Click2Open, care combina functionalitatea cu designul perfect. Practic, utilizatorul poate deschide si inchide usa frigiderului ori de cate ori doreste.

Produsele au un interior XL, pentru un plus de spatiu si confort. Interiorul adanc permite utilizatorului sa puna in frigider chiar si o tava de copt. Produsele au si iluminat LED la nivelul plafonului pentru ca lumina sa se aprinda treptat la deschiderea usii. Mai mult decat atat, noua generatie ofera un sistem de iluminat si in congelator.

O alta caracteristica introdusa pentru prima data de Miele este sertarul suplimentar “CompactCase” in care pot fi stocate articolele de dimensiuni mici, tuburile, conservele sau paharele.

DSC02897

Pe langa acestea, frigiderele dispun si de setari cum ar fi Regim Holiday, pentru reducerea consumului de energie in timpul perioadelor de absenta de acasa, Regim Party, pentru temperaturi reglate la capacitate maxima de refrigerare, Regim Sabbath pentru oprirea comenzilor de functionare, si Timerul QuickCool care atrage atentia si previne inghetarea bauturilor si plesnirea sticlelor.

Designul frigiderului este unul fara manere, un nou trend al electrocasnicelor Miele.

“Tendinta pietei este de a construi spatii de bucatarie cu aparate incorporate fara manere, pentru a da impresia de un spatiu compact ideal. Miele sustine acest nou trend lansand frigiderele de sine statatoare cu front din sticla neagra sau alb-lucioasa sau chiar cu front din tabla neagra”, subliniaza Loredana Butnaru.

Noile modele de frigidere pastreaza aceleasi calitati caracteristice brandului Miele, avand o durata de viata de minim 20 de ani.

Bucuresti, 15 iunie – Miele Romania

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.