Huawei P9 a fost lansat oficial in Romania


DSC09720            Huawei P9 ajunge in Romania la doar trei saptamani de la lansarea globala si va fi prezent in oferta principalilor operatori de telefonie mobila, in cea a magazinelor online, precum si in cea a lanturilor de magazine de electronice, incepand cu prima saptamana din luna mai.

Cu un puternic procesor Kirin 955, o camera principala duala, formata din doua camere de 12MP, si unul din cei mai performanti senzori de amprenta din industrie, P9 se distinge prin designul elegant si finisajele premium.

“Noua noastra provocare pentru piata din Romania este Huawei P9! Suntem increzatori ca noul nostru flagship intruneste toate specificatiile unui produs premium intr-o piata in care cererea pentru astfel de produse este intr-o expansiune continua. Am observat ca romanii sunt pasionati de fotografie, iar atuul principal al lui P9 este camera foto, care reinventeaza fotografiile realizate cu telefonul.” a declarat Sorina Macarescu, director marketing divizia de terminale Huawei Romania.

DSC09739

La eveniment, au participat si trei fotografi apreciati pe plan local, Marius Baragan, Sorin Onisor si Cristian Sutu, care au impartasit experienta de fotografiere cu Huawei P9, precum si primele imagini surprinse. Acestia s-au declarat surprinsi de performantele sistemului dual camera si au numit telefonul “9 camera foto”.

Cheia capabilitatilor foto, pe care P9 le incorporeaza, este sistemul dual camera, care exploateaza la maxim potentialul lentilelor optice concepute in colaborare cu Leica. Camera RGB, integrata in smartphone-ul P9 este specializata in captarea culorilor, pe cand camera monocroma este uimitoare in surprinderea detaliilor din imagini.

Astfel, cele doua camere principale ale lui P9 lucreaza in tandem pentru a permite utilizatorilor sa creeze imagini deosebite, in culori vibrante. P9 exceleaza in conditii de luminozitate scazuta, intrucat designul sistemului dual camera garanteaza captarea acesteia in orice mediu.

DSC09710DSC09697Pentru fiecare imagine realizata cu P9 utilizatorii pot alege intre trei Moduri film: Standard, Culori Vii si Culori Discrete, in functie de preferintele lor personale. Prin selectarea modului monocrom, utilizatorii P9 isi pot folosi smartphone-ul pe post de camera alb-negru, pentru a surprinde imagini expresive de o calitate superioara.

Utilizand tehnologia Huawei, Hybrid Focus, P9 realizeaza imagini cu viteza, acuratete si stabilitate. P9 suporta focalizarea camerei bazata pe trei metodologii – laser, depth calculation si contrast – si o selecteaza automat pe cea care ofera cel mai bun rezultat in orice mediu.

Functia de fotografiere cu diafragma deschisa a obiectivului integrata in P9, le permite utilizatorilor sa experimenteze efecte vizuale inovatoare si sa creeze imagini unice. Astfel, P9 permite ajustarea aperturii camerei pentru a crea bokeh – efectul de imagine difuza din spatele obiectului focalizat, precum si alte efecte legate de adancimea de camp.

DSC09703Designul industrial trece la un alt nivel

Fiecare smartphone P9 este o constructie perfecta, realizata din sticla 2,5D de calitate superioara si aluminiu folosit in industria aerospatiala, cu margini rotunjite.

Putere si performanta

P9 insumeaza puterea, conectivitatea si viteza pe care utilizatorii de smartphone-uri premium din momentul de fata le asteapta de la Huawei. Cu un ecran de 5,2 inci, P9 integreaza noul procesor Kirin 955, cu nuclee de 2,5GHz si 64 biti, pentru performante de top. Bateria de 3000mAh de mare densitate ofera utilizatorilor P9 mai multa mobilitate.

Ilustrand expertiza Huawei in domeniul telecomunicatiilor, P9 dispune de o arhitectura care incorporeaza 3 antene, conceputa pentru utilizatorii care au nevoie de conectivitate fara intreruperi in retele mobile si Wi-Fi, pentru a se bucura din plin de Internet mobil, oriunde s-ar afla.

P9 protejeaza informatiile utilizatorilor datorita tehnologiei inovatoare Huawei de recunoastere biometrica a amprentei. Senzorul imbunatatit de recunoastere a amprentei le permite utilizatorilor sa personalizeze si sa isi protejeze dispozitivele, astfel ca accesul fraudulos sau accidental scade in mod semnificativ. Huawei P9 va fi disponibil in versiunea de 32GB cu 3GB RAM, la un pret recomandat de 2499 RON.

Bucuresti, 27 aprilie – Huawei Mobile Romania

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.