Wizz Tours ofera pachete de calatorie catre mai mult de 130 de destinatii si economii de 10-15% in medie fata de achizitia separata a transportului si hotelului


Wizz Tours        Wizz Air Group a relansat si imbunatatit platforma de pachete de calatorii Wizz Tours, care actioneaza acum ca tour operator. Cei aflati in cautarea unei vacante pot economisi timp si bani rezervand online, usor si oricand, bilete de avion si cazare pentru sejururi sau city break-uri in orice destinatie Wizz Air, la tarife foarte scazute.

Wizz Tours este disponibil exclusiv online, pe wizztours.com, si ofera acces la o gama variata de peste 30.000 de hoteluri in mai mult de 130 de destinatii. Indiferent de varianta de calatorie cautata, vacanta pe o perioada mai lunga de timp, city break sau o calatorie in scop de afaceri, oricine doreste poate rezerva online calatoria prin intermediul aeronavelor Wizz Air si hotelul preferat din selectia variata Wizz Tours. Site-ul este disponibil si in limba romana, iar optional, clientii pot beneficia de suport prin intermediul call-center-ului dedicat, la tarif normal.

Janos Barits, Managing Director Wizz Tours, a declarat: “Wizz Tours economiseste cu adevarat bani si timp pentru calatori deoarece acestia pot alege dintr-un numar generos de oferte si servicii, iar totul se rezerva online, cu doar cateva click-uri. Tariful pentru pachetul compus din transport si cazare este cu 10-15%* in medie mai scazut decat daca s-ar opta separat pentru biletul de avion si rezervarea la hotelul ales. Totodata, doritorii isi pot personaliza calatoria prin serviciile binecunoscute de la Wizz Air, fie ca este vorba de transfer la sau de la aeroport sau de alte optiuni de confort sau optimizare a costului.”

Pachetele de vacanta sunt disponibile pentru orice perioada: vacanta de vara in Larnaca de la 1.500 de RON**, city break la Roma de la 850 de RON**, city break la Barcelona de la 1.500 de RON**, vacanta de vara la Malta de la 1.900 de RON** si city break la Lisabona de la 1.900 de RON**. Pentru cele mai bune si recente oferte vizitati wizztours.com.

“Clientii Wizz Tours se vor bucura de siguranta si confortul zborurilor Wizz Air, in conditiile in care toate cursele sunt oferite exclusiv cu aeronave Wizz Air si vor avea o calatorie lipsita de griji intrucat vacanta este protejata multumita masurilor de reglementare referitoare la asigurari ale tour operatorilor”, a adaugat Janos Barits.

Pachetele de calatorie Wizz Tours pot fi achizitionate online, unde procesul de rezervare este rapid si intuitiv. Calatorii aleg destinatia si perioada, iar apoi, in functie de datele pentru care au optat primesc o lista variata de hoteluri. Odata alese hotelul si tipul de camera se trece la sectiunea dedicata detaliilor de zbor, cum ar fi bagajele, serviciile de imbarcare prioritara, asigurarea de calatorie si altele. Totul poate dura doar cateva minute.

*Conform Raportului de Monitorizare de Piata Wizz Tours din trimestrul 1 2016

** Pret pentru 2 persoane, vacantele includ 7 nopti, iar city break-urile 3 nopti

Bucuresti, 27 aprilie 2016 – Wizz Air Group

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.