Compania TAROM lanseaza noile uniforme


image001              Astazi, 21aprilie 2016, Compania TAROM a prezentat in cadrul unui eveniment ce a avut loc in terminalul plecari din Aeroportul Otopeni, noile uniforme ale personalului Navigant.

Proiectul de schimbare a uniformelor  companiei nationale  TAROM a venit firesc  din nevoia de a reprezenta corect imaginea de astazi a companiei si a fost construit in jurul valorilor companiei: traditie , eleganta, siguranta. Noul design are semnatura  lui Catalin Botezatu.

Ne-am dorit  ca noile modele sa pastreze cromatica traditionala a  brandului TAROM,  intr-o nota mai proaspata si mai eleganta, adaptata cerintelor pasagerilor si tendintelor acestei industrii aflata intr-o permanenta evolutie. In acest scop, noile uniforme, readuc in prim plan, rochia si capa elemente definitorii ale elegantei feminine. Uniformele de vara au, de asemenea, ca element de noutate, sacoul cu maneca trei sferturi pentru fete.

image008

Realizate in mare parte din materiale naturale si care corespund normelor de siguranta si calitate, uniformele au fost create atat pentru a asigura un confort optim   celor ce le imbraca dar si pentru a reprezenta cu distinctie si eleganta imaginea companiei.

Uniforma personalului navigant si serviciile oferite la bord pasagerilor, sunt doua elemente care completeaza imaginea unei companiei aeriene.

Compania TAROM este recunoscuta pentru serviciile sale si pentru calitatea meniului de la bord. Noile meniuri au fost schimbate avand la baza si sugestiile pasagerilor nostri. Bugetul este acelasi insa s-au folosit alte  retele, mai  gustoase si cu alta compozitie decat cele de pana acum. La clasa Business  se ofera in continuare peste, in meniuri  mai diversificate (somon grill, salata de creveti) si ca noutate am introdus carnea de vita.

Pe cursele interne am introdus sandwich-uri generoase, in patru  rotatii saptamanale.

TAROM ofera in continuare, pe langa meniurile selectionate, toate meniurile speciale standard IATA: vegetarian, kosher, fara lactoza, fara sare, grasime redusa, hindu, meniu pentru copii si bebelusi, lacto vegetarian, fara gluten.

Bucuresti/21.04.2016 -TAROM 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.