Axis anunta lansarea platformei VMS software AXIS Camera Station 5


Capture              AXIS Camera Station 5 este o platforma VMS completa, dedicata integratorilor ce au nevoie de o solutie software performanta, pentru a gestiona un numar de pana la 50 de camere. AXIS Camera Station 5, impreuna cu restul portofoliului de produse IP Axis, ofera integratorilor si dezvoltatorilor de solutii de securitate modalitatea perfecta pentru a monitoriza locatii si pentru a stoca inregistrarile video.

Axis Communications, lider mondial in dezvoltarea de camere video de supraveghere, anunta lansarea platformei VMS AXIS Camera Station 5. Noua versiune introduce functionalitati precum: decodarea hardware si integrarea de camere dezvoltate si de alti producatori. Materialele video furnizate de camerele de supraveghere sunt redate fluent si la nivel de detaliu maxim, datorita tehnologiei Axis Optimized Rendering ce permite transmiterea a trei stream-uri video la calitate 4K in acelasi timp. Platforma pot fi accesata si de la distanta, prin intermediul unei aplicatii mobile. Aceasta este disponibila gratuit si poate fi instalata pe dispozitive Android si iOS. Prin intermediul ei utilizatorii vor putea accesa atat imagini live, cat si inregistrari.

Capture

Interfata AXIS Camera Station 5 a fost proiectata pentru a fi cat mai usor de folosit. Modul “Operator” pune la dispozitia utilizatorilor o interfata dedicata care permite accesarea rapida, atat a functionalitatilor de baza, cat si a celor complexe, necesare pentru a supraveghea rapid locatii precum: magazine, scoli sau fabrici.

Platforma integreaza si noua functionalitate ‘Scrubbing’, care imbunateste semnificativ procesul de cautare si analiza a inregistrarilor video. Astfel, utilizatorii pot cauta in toata galeria de clipuri video anumite detalii, cum ar fi un numar de inmatriculare, o persoana sau un obiect.

AXIS Camera Station 5 permite utilizatorilor sa foloseasca la maxim avantajele oferite de camerele si tehnologiile de supraveghere Axis. Platforma suporta modul de inregistrare 360º, tipul de compresie H.264, dar si tehnologia Axis Zipstream, streaming-ul multi-view, formatul Axis Corridor si module speciale de analiza a miscarii. Functionalitati suplimentare pot fi adaugate prin intermediul aplicatiilor ACAP.

VMS-ul AXIS Camera Station 5 poate fi integrat si cu alte solutii de securitate precum difuzoare IP, echipamente de control acces sau interfoane IP.

“Fiabilitatea unui sistem de supraveghere este esentiala. AXIS Camera Station 5, impreuna cu intregul portofoliu de produse de securitate IP al companiei, ofera utilizatorilor o solutie completa si eficienta de securizarea a scolilor, fabricilor si a centrelor de productie, a declarat Peter Friberg, Director Solution Management, Axis Communications.

Utilizatorii care detin deja licente AXIS Camera Station pentru sisteme de pana la 32 de dispozitive, impreuna cu toti cei care au achizitionat recordere AXIS S10, pot actualiza platforma existenta in mod gratuit.

Aplicatia AXIS Camera Station 5 poate fi testata gratuit timp de 30 de zile. Pentru a descarca versiunea de test acceseaza www.axis.com/products/axis-camera-station.

11 Martie 2016, Lund – Axis Communications

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.