Programul de internship Network your knowledge @ Ixia – proiecte cu impact global, alaturi de specialisti IT cu experienta


Ixia - Network your knowledge @ Ixia           Ixia, lider la nivel mondial in testarea, securitatea si vizibilitatea retelelor, lanseaza cea de-a saptea editie a programului de internship-uri platite Network your knowledge @ Ixia. Destinat studentilor pasionati de securitatea aplicatiilor, programare si dezvoltare software, programul le va oferi acestora posibilitatea sa se dezvolte profesional alaturi de specialisti IT cu experienta si sa contribuie direct la proiecte Ixia destinate clientilor din intreaga lume. Internship-urile se vor desfasura pe durata a 3 luni, incepând din luna iunie si pâna in septembrie.

Candidatii interesati de program vor fi selectati pe baza CV-urilor si, apoi, a unor interviuri tehnice cu manageri Ixia. Studentii admisi vor avea ocazia sa lucreze in echipa cu ingineri IT cu experienta pe o multitudine de proiecte din diferite arii, de la infrastructura la mobilitate, platforme, NVS (solutii pentru vizibilitatea retelei) sau protocoale. Mai mult decât atât, studentii vor putea sa-si imbunatateasca cunostintele de programare in Ruby, Python, PHP, Java si C/C++, gestionarea bazelor de date, securitate, retelistica, dar si abilitatile de comunicare si munca in echipa. De asemenea, toti internii vor avea acces la tehnologii de ultima generatie, training-uri si resurse utile pentru dezvoltarea lor profesionala si personala, vor putea lua parte la toate evenimentele companiei si vor beneficia de servicii medicale private.

„Network your knowledge @ Ixia este unul dintre programele de baza care ne-au ajutat sa fim aproape de mediul academic pentru calificarea tinerilor pasionati de IT”, a spus Teodor Ceausu, Country Manager Ixia România. „Colaboram de mai bine de 10 ani cu facultatile de profil tehnic, timp in care am dotat laboratoare cu echipamente de ultima generatie, am desfasurat programe de internship si am organizat scoli de vara sau concursuri pentru proiecte de diploma. Succesul acestor proiecte au contribuit la recunoasterea noastra, la inceputul acestui an, ca Academic Cooperation Program of the Year 2016 de catre Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii (ANIS) si ne-a convins ca ele sunt o parte foarte importanta a strategiei noastre de business.”

Studentii din facultatile cu profil tehnic interesati de programul de internship se pot inscrie la adresa ixro-career@ixiacom.com sau pe website-ul www.stagiipebune.ro pâna la data de 31 martie 2016. De asemenea, pentru a afla mai multe despre companie si program, acestia se pot intâlni, in Bucuresti, cu inginerii Ixia la Ixia Day, eveniment care se va desfasura atât in Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei (17 martie 2016, ora 16.00, in sala A101), cat si Facultatea de Automatica si Calculatoare (24 martie 2016, intre orele 11.00 -17.00, in holul facultatii si sala EC105).

Bucuresti, martie 2016Ixia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.