Lenovo lanseaza smartphone-ul Lenovo VIBE K5 Plus, creat pentru pasionatii de muzica si divertisment


Lenovo VIBE K5_Gold            Lenovo lanseaza smartphone-ul Lenovo VIBE K5 Plus, un produs creat pentru pasionatii de muzica si divertisment. Cu un ecran FHD de 5”, procesor octa-core Qualcomm snapdragon 616, baterie de 2750mAh care poate fi inlocuita si o memorie interna de 16GB (cu posibilitate de extensie pana la 32GB), ofera o experienta multimedia captivanta, rapida si continua, oricand iti doresti.

 

Poti renunta la casti si activeaza sunetul prin difuzor. Cu claritatea Dolby Atmos si calitatea sunetului oferita de cele doua difuzoare de pe spatele dispozitivului, Lenovo VIBE K5 Plus iti permite sa te bucuri de filme, jocuri si muzica avand un sunet clar, full-stereo.

Lumini, camera, actiune

Lenovo VIBE K5_Silver

Pentru ca stim ca surprinderea momentelor-cheie in fotografiile cu prietenii tai este importanta, am echipat Lenovo VIBE K5 Plus cu o camera pe spate de 13MP cu blitz LED si o camera de fata de 5MP cu focus fix pentru fotografii impecabile. In plus, am preinstalat o serie de aplicatii precum SHAREit, SNAPit, Guvera Music pentru experiente de sharing si streaming de neegalat.

 

Te vei mandri cu un telefon subtire de doar 8,2mm si usor de numai 142g, cu aspect de aluminiu – disponibil in variantele Platinum Silver sau Champagne Gold.

 

Lenovo VIBE K5 Plus va fi disponibil din martie in tarile in care se comercializeaza smartphone-uri Lenovo, la un pret de 149 USD.

De asemenea, va fi disponibil si Lenovo VIBE K5 cu un ecran HD de 5” si procesor Qualcomm® snapdragon 415 octa-core, pretul acestuia incepand de la 129 USD.

 

Barcelona – februarie 2016 – Lenovo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.