Evolio lanseaza o noua tableta de buget, Quattro HD


quattroHD_03              Evolio lanseaza Quattro HD, tableta Quad-Core cu un  raport bun calitate – pret . Quattro HD este o tableta conceputa pentru navigare pe internet si jocuri video, avand un ecran IPS de 7”, procesor Quad-Core la 1,2 GHz si procesor grafic Octa-Core.

Tableta Quad-Core Quattro HD este echipata cu procesorul graphic cu 8 nuclee (Octa-Core) PowerVR SGX544MP2, care confer o capacitate de procesare grafica buna la un consum de energie scazut. Acesta, impreuna cu procesorul Quad-Core, la frecventa 1,2 GHz, asigura o rulare fluenta a jocurilor video.

Evolio Quattro HD are un ecran de 7 inchi, de tip IPS, cu o rezolutie de 1024 x 600 pixeli.

quattroHD_04Noua tableta Evolio Quattro HD are o memorie interna de 8 GB si permite extinderea acesteia cu pana la inca 32 GB prin card MicroSD. Tableta este echipata cu camera foto si poate reda pana la 25 de formate foto, video si audio, iar  sistemul de operare este Android 4.2.2.

quattroHD_01In ceea ce priveste elementele de conectivitate ale tabletei Quad-Core Evolio Quattro HD, aceasta dispune de conexiune la internet Wi-Fi si prin modem extern 3G, si are porturi Micro USB, Mini HDMI, Micro SD si Audio Jack.

Evolio Quattro HD este disponibila la pretul recomandat de 399 lei pe www.evolioshop.com, si in magazinele de specialitat.

Bucuresti, 3 aprilie 2014 – Evolio

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.