Kaspersky Internet Security a fost numit Produsul Anului de catre AV-Comparatives


AV

Pentru a treia oara in cinci ani*, Kaspersky Internet Security  a obtinut cele mai bune rezultate la testele pentru eficienta produsului, conform raportului anual al laboratorului de testare independent AV-Comparatives. De-a lungul anului 2015, principala solutie Kaspersky Lab pentru utilizatori a castigat premii Advanced+ in cadrul a 8 teste, obtinand cel mai mare punctaj total dintre cele 21 de produse de securitate pentru Windows participante la test.

Raportul anual al AV-Comparatives evidentiaza produsele ce au obtinut punctaje mari in testele anti-virus din anul precedent, selectand un castigator general in functie de scorul total obtinut. In plus, sunt acordate o serie de premii suplimentare si castigatorilor fiecarui test individual. Kaspersky Internet Security a participat la fiecare dintre cele 8 teste principale si a obtinut cel mai bun punctaj Advanced+, fiind numit Produsul Anului. Raportul a apreciat designul si accesibilitatea interfetei, precum si informatiile si suportul furnizate de facilitati.

Kaspersky Internet Security

Pe langa distinctia pentru Produsul Anului, Kaspersky Internet Security a obtinut premiul Gold in cadrul testelor Real-World Protection (Protectie in lumea reala) si Malware Removal (Devirusare) si a fost unul dintre castigatorii premiului Gold la testul File Detection (Detectarea fisierelor). Kaspersky Internet Security a primit si un premiu Silver la testul Proactive Protection (Protectie proactiva) si a fost unul dintre castigatorii premiului Bronze pentru Performance (Performanta).

Seria de teste AV-Comparatives pentru 2015 a avut in vedere 21 de produse de securitate concepute pentru platforma Windows, care au trecut printr-o evaluare de produs independenta si teste de eficienta. Programelor le-a fost testata abilitatea de a oferi protectie in fata amenintarilor reale de pe Internet, de a identifica mii de programe malware si de a furniza protectie fara a afecta performanta computerului. Testele suplimentare au verificat eficienta produselor in a inlatura malware dintr-un PC infectat si in a bloca amenintari noi si necunoscute.

“Aceste rezultate sunt o dovada a nivelului de protectie anti-malware pe care il furnizam utilizatorilor nostri, precum si a evolutiei permanente a produsului, totul pentru a ne asigura ca raspunde nevoilor de azi si de maine”, a comentat Timur Biyachuyev, Anti-Malware Research Director, Kaspersky Lab. “Fiind bazat pe o serie de teste independente, raportul AV-Comparatives este o sursa excelenta de informare si de ghidare pentru utilizatori, care ii ajuta pe acestia sa aleaga solutia potrivita pentru ei.”

 

Mai multe informatii privind functiile si nivelul de protectie oferite de Kaspersky Internet Security sunt disponibile aici.

*Conform politicii AV-Comparatives, niciun produs nu poate primi acest premiu doi ani la rand. Astfel, Kaspersky Internet Security a fost numit Produsul Anului in 2011, 2013 si 2015.

22 ianuarie 2016, Bucuresti – Kaspersy Lab Romania

One response to “Kaspersky Internet Security a fost numit Produsul Anului de catre AV-Comparatives

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.