Taste&Play Romania demareaza cu noi jocuri interactive de degustare nemaiantalnite


DSC05513          Roulette de vin, Choco-Gyro, sau Poker de distilate, sunt denumirile neobisnuite pentru jocuri gastronomice, cu care o sa ne putem intalni din ce in ce mai frecvent in cadrul evenimentelor din Romania. Degustarea, divertismentul, insusirea de informatii simultana intr-o forma interactiva a devenit disponibila cu ajutorul echipei experimentate a Taste&Play SRL.

In cadrul evenimentului desfasurat in elegantul Bistro Aida, Taste&Play a prezentat in fata unui public format din peste 60 de organizatori de evenimente, jurnalisti si manageri de companii, doua dintre jocurile captivante: degustarile interactive Roulette de vin si Choco Gyro.

Incepand de azi, 4 programe Taste&Play sunt disponibile si in Romania. La acest eveniment, invitatii au fost asteptati de echipa de 7 specialisti locali cu prezentarea jocurilor de ciocolata si vin, dar, pe langa acestea, sunt disponibile si mesele de distilate si branzeturi pentru publicul iteresat. Aceste jocuri au in comun faptul ca fiecare are la baza cate o masa modificata de cazino, sunt recreative, interactive, si, pe langa toate acestea, nu exista invinsi, doar distractie si mancaruri/bauturi de calitate.

DSC05515DSC05521

Elementul central al jocului Roulette de vin este o masa speciala de ruleta, pe campurile careia, in loc de cifre apar soiuri de struguri, regiuni viticole si alte caracteristici ale vinurilor (an de productie, concentratie de alcool, arome). Participantii sunt serviti cu vinuri din sticle acoperite, pe ale caror caracteristici, parieaza cu jetoane. Dupa terminarea pariurilor, sticla este dezvelita si, in timp ce participantii savureaza vinul ramas in pahare, se afla cine a recunoscut cele mai multe caracteristici.

Choco Gyro este varianta cu ciocolata a jocului de casinou Big Six Wheel. Jucatorii, invartind Roata Norocului, afla ce tip de ciocolata vor trebui sa recunoasca, dupa care sunt serviti cu trei probe de ciocolata, dintre care trebuie sa aleaga proba de recunoscut. Castigatorul potului cel mare este cel care reuseste sa recunoasca proba fara ajutorul conducatorului de joc, orice ajutor micsorand sansa de castig.

Echipa Taste&Play se poate deplasa cu mesele exclusiviste la evenimente, serbari, team building-uri din orice colt al tarii, garantand o experienta distractiva de insusire a informatiilor.

DSC05517DSC05533La evenimentul de lansare, managerul Taste&Play Romania, István Péntek a afirmat: ”Cu ajutorul jocurilor noastre dorim sa aducem mai aproape de publicul larg lumea aromelor si a gusturilor din gastronomie. Am convingerea ca pe langa interactivitatea si caracterul distractiv a jocurilor noastre, multumita mobilitatii acestora, o sa oferim momente placute si recreative in numeroase locatii si multor amatori si pasionati.” A declarat managerul Taste&Play, István Péntek

DSC05519

István Péntek este sommelier, de 5 ani este Secretarul General al Organizatiei Somelierilor din Romania, de peste 14 ani se ocupa in mod profesional de vinuri si diferite bauturi alcoolice. In echipa Taste&Play, pe langa specialistii din diverse ramuri ale gastronomiei, activeaza colegi cu experienta in turism si restauratie, vorbitori de mai multe limbi.

Sebastian Gheorghiu (Exces Music) – ”Cu toate ca de mult timp ma ocup de organizare de evenimente si spectacole, jocurile mi-au oferit o experienta noua. De mult nu am vazut o formula de divertisment atat de inovativa, care sa se poata integra parctic in oricare dintre evenimentele noastre. Sunt pasionat de vinuri, dar nu as putea spune ca sunt inca expert, de aceea, initial am avut retineri daca o sa pot participa la joc . Formatul mesei, abilitatea conducatorului mesei, cat si diversitatea vinurilor au facut sa ma transforme in scurt timp intr-un fan. Cu nerabdare astept urmatorul joc.”

Eu sunt pasionat de vinuri, particip regulat la evenimente cu specific oenologic si gastronomic, despre acestea public frecvent pe blogul meu, astfel ca trebuia sa fiu prezent la lansarea Taste&Play Romania. Jocul mi-a oferit o experienta inedita, deoarece am putut degusta cioclata si vinuri de calitate; m-am jucat si, fara sa observ, am acumulat informatii noi. Abia astept sa testez si celelalte jocuri 🙂

8 Februarie 2016, Bucuresti – Taste&Play Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.