Sony lanseaza noul stick USB Type-C™ compact pentru stocare rapida


USM64CA1_3

Spatiu de stocare de pana la 64GB si viteze ridicate cu seria USB CA1

 

Seria de stick-uri USB 3.1 Gen1 CA1 dispune de cel mai nou standard Type-C™ si A, cu o rata de transfer de pana la 130MB/s la citire, cu o rezistenta sporita si un design nou, pentru utilizatorii care isi doresc solutii mobile si rapide de transfer al datelor. Stick-ul din seria CA1 este recomandat pentru stocarea de fotografii, fisiere audio, video si nu numai, dar si pentru transferul rapid de date intre dispozitive compatibile cu Android si Mac, cum ar fi tabletele si telefoanele mobile.

USM32CA1_2

Noul stick USB acopera toate nevoile de stocare de date pentru dispozitive, cum ar fi tabletele Android sau PC-ul. Stick-ul USB 3.1 Gen1 din seria CA1 dispune de conectori duali si de noul standard Type-C™ USB si Type-A, pentru a acoperi un spectru cat mai larg de scenarii de utilizare. CA1 este compatibil cu dispozitive Windows, Macintosh, Android si Chromebook care dispun de porturi Type-C™ si Type-A, fiind util pentru transfer rapid si back-up sigur al datelor.

 

Datorita designului specific, produsul poate fi transportat cu usurinta fara a avea nevoie de o carcasa suplimentara, fiind recomandat pentru utilizatorii care calatoresc des.

USM16CA1_1

USM-CA1 va fi disponibil in varianta de 16/32/64 GB incepand cu luna februarie a acestui an.

27 Ianuarie 2016, Bucuresti – Sony Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.